Hogyan szoktassam le a 16 hónaposomat a fél óránkénti ciciről?
16 hós lányom fél óránként- óránként cicizik. Bárhová elmegyünk, neki ott azonnal kell vagy hisztizik.
Van nálunk víz-tea, de az nem kell neki. Kocsival ha elindulunk valahová, 3-4x tuti meg kell állni hogy cicizzen. Éjszaka is többször felkel szopni.
Velünk alszik.
Már nem bírom, fáj a mellbimbón, és harapni is szokott, hiába mondom, hogy ez fáj.
Sehova nem lehet elmenni,mert mindenhol csak a cici kell, húzza fel a pólómat bárki előtt.
Ha reggel és est cicizni semmi bajom nem lenne. Itthon is cicivel hajlandó csak elaludni éjszaka is és délután is. Fogalmam sincs, hogy akinek tápis a babója, hogy altatja el.. Segítsetek!!!! Tudom, h a cicivel nyugtatja magát, és csak megszokásból kell neki. Egyik mellemből eszik, a másikat nem fogadja el, gondolhatjátok, hogy mekkora méretkülönbség van már a kettő között... :)
Már csináltam, hogy citromlevet csepegtetek a mellbimbómra, akkor nem fogadja el, de csak addig sír még megkapja..
Nincs kitartásom... Van más megoldás?
Arra gondoltam, hogyha elapasztanám a tejem, akkor hiába kérné, nem jönne belőle semmi,és magától abbahagyná.. Szerintetek?
Köszi, hogy elolvastad! :)
cumi?
amúgy mi lenne ha egy napot rászánnál a dologra, és a hisztizés ellenére sem adnál neki cicit? nyilván ez sírással jár. Sokkal előbb meg kellett volna tenned, nem hagyni idáig fajulni a dolgokat. De ha már így áll a dolog, szerintem ezt kíméletesen egyszerűen nem lehet.
Egyáltalán nem cumizik. sosem fogadta el.. :(
Az a baj, hogy alattunk, mellettünk laknak, ha egész nap ordít a gyerek, tuti azt fogják gondolni, hogy kínzom... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!