Philips Avent-os mellszívót vettem! De nagy szar kb, mert lila lessz a mellem és nagyon fáj is tölle. Miért?
Figyelt kérdés
Miért2015. máj. 4. 16:24
21/23 A kérdező kommentje:
csak akkor tudok a mellszívóval fejni, ha rengeteg a tejem, mert persze akkor szívja könnyen, de ha szoptatás után fejném akkor már nemtudna szívni, pedig akkor is lenne még, mert kézzel viszont jön.
2015. máj. 5. 20:11
22/23 A kérdező kommentje:
Mostmár nincs annyi tejem mint amikor szopott rendesen dehát már 4 HETE ezt csinálja velem, ígyhát kénytelen voltam tápszert venni és azóta már nem annyi a jejem és igy nem megy a kézi fejövel mert nem feszes a mellem, szóval ez a kézi fejö amig feszes a melled a tejtöl addig jó, de ha nem mert már nincs annyi mint volt igy már nem szívja valamiért, pedig lenne azért.... értitek?
2015. máj. 5. 20:14
23/23 anonim válasza:
igen értjük. van ilyen,nekem decik lehettek benne,akkor se jött kézivel. direkt megnéztem utána gépivel,azzal meg simán lejött. akkor az marad,hogy veszel elektromosat/bérelsz gépit/vagy megtanulsz kézzel fejni. a babádat pótlás előtt mindig szoptasd megm indkét melledből. ha tekereg,mocorog vedd fel büfiztesd meg,aztán etesd tovább. neki pótlást medela calmából,kispohárból,vagy kanállal adj. ha fejsz,ne rögtön szoptatás után,inkább 20percre rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!