Philips Avent-os mellszívót vettem! De nagy szar kb, mert lila lessz a mellem és nagyon fáj is tölle. Miért?
Figyelt kérdés
Miért2015. máj. 4. 16:24
12/23 A kérdező kommentje:
Ajjajj az van. ömlik a szájába ahogy elkezdi szívni. meg meltartóbetétetis kell használjak mert átáznak a ruháim, de mióta ezt csinálja vettem neki tápszert mert azért éhen nem maradhat szegénykém és azóta már nemkell melltartó betét sem de azért van böven tejem még mert amikor megnyomom spriccel...
2015. máj. 4. 17:37
13/23 A kérdező kommentje:
Miért csinálhatja ezt? aggasztó ez a dolog, de a védönö szerint csak átmeneti, dehét e az "átmenet,, mostmár 4 hete tart. :-(
2015. máj. 4. 17:39
14/23 anonim válasza:
Szia!nekem elektromos van és már 8 hónapja gyepálom tejleadóként . Ha nem megy add el hidd el lesz vevő rá akár helyi facebook csoportba is. Bérelj ha tudsz korházit. Havi 3000-4000ft körül van. ne add fel kitartás.
15/23 anonim válasza:
én gépit kölcsönöztem, szoptatás mellett eddig 45 litert fejtem le vele.
mini manóba tudod kölcsönözni havi 12000-ért. igaz,így ha összeadod elég sokde csak dícsérni tudom. nagy a szívóerő,csendes,gyors,örök élet tuti nem hagy cserben.
ezt vettem hozzá:
így kettőt tudok egyszerre fejni. régebben 10-15 perc volt,inkább tíz,de most már szépen beindult a tejleadás,megszoktam a mellszívót, 5 perc alatt lefejem. nekem nagyon bevállt. a mellszívódat ne dobd ki,én is adtam el 2 mellszívót,nagyon gyorsan megvették,arra nagy a kereslet.
16/23 anonim válasza:
Attól,hogy eleinte ömlik,meg melltartobetét kell,lehet kevés a tej. Nekem ugyanigy van,mégis 2mellből összesen 60mili jön le ha teljesen kiürül. Az én lányom akkor vergődik mikor "kifogy" a cici.
17/23 anonim válasza:
Szerintem sincsen elég tejed. Én is ebben a cipőben vagyok. Még küzdök!
18/23 anonim válasza:
ez nem biztos. én is hiába fejtem kézivel,ha két deci volt a mellembe akkor se jött vele
19/23 A kérdező kommentje:
Én egy mellemböl fejek 130 ml. szal nem hiszem hogy nincs tejem, az tuti, hogy van. épp ma beszéltem egy ismerösömmel és az ö fia is ezt csinálta, de szerintem azért mert döl a tejem a sszájába és attol ideges me félrenyeli.
2015. máj. 5. 17:02
20/23 anonim válasza:
vagy levegőt is nyel vele és az zavarja. próbáltad büfiztetni evés közben is? vagy egy keveset fejni etetés előtt,hogy ne a nagyon spriccelős részét kapja? (ha van annyi,hogy beleférjen az első pár tíz ml lefejése) de nem értem,most rossz a mellszívó,vagy tudsz vele fejni? :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!