Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Philips Avent-os mellszívót...

Philips Avent-os mellszívót vettem! De nagy szar kb, mert lila lessz a mellem és nagyon fáj is tölle. Miért?

Figyelt kérdés
Miért

2015. máj. 4. 16:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Gondolom rosszul használod. Nekem a kézi és gépi is tökéletesen működik.
2015. máj. 4. 16:27
 2/23 A kérdező kommentje:
de miért használom rosszul?, Már 1 hónapja megvan és csak akkor müködik nekem jol ha annyi tejem van hogy szétrobban a mellem, de ha a végét kiakarom fejni az nem megy. nem értem... nagyon idegesit ez a téma.
2015. máj. 4. 16:31
 3/23 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer úgy beszippantotta a bimbóm, hogy alig bírtam kiszedni. Egyébként jól működött, fenn tudtam vele tartani a tejtermelést. Mivel a fiam továbbra sem kapott vissza a mellemre, vettem egy el. medela swinget, ami semmi gondot nem okozott idáig.
2015. máj. 4. 16:32
 4/23 A kérdező kommentje:
Ha van egy kis idöm, mindig leülök nyugodtan hogy na most akkor fejek, aztán ideges leszek me sose megy
2015. máj. 4. 16:32
 5/23 anonim ***** válasza:
Avent-os kézi mellszívóm van, de sose fájt tőle a fejés. A végét próbáld meg kézzel.
2015. máj. 4. 16:35
 6/23 anonim ***** válasza:
Akkor kérd meg a védőnődet, ha normális vagy egy szoptatási tanácsadót hogy mutassa meg hogyan kell a mellre helyezni, mert azt viszont tényleg el kell találni, hogy megfelelően szívjon, sőt én közben maszíroztam is, pedig kis mellem van mégis tökéletesen leszívta.
2015. máj. 4. 16:38
 7/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem szivott szinte semmi, vagyis nagyon lassan. 15 percig pumpaltam mar elfaradt a kezem, es alig ment valami bele, mindig le kellett csavarni a tetejet es kezzek beleonteni a tartalyaba mert nem csopogott le, en is utaltam!
2015. máj. 4. 16:42
 8/23 anonim ***** válasza:
egyszerűen van akinek nem jön kézivel. nekem se jött soha. míg kézivel semmi,gépivel meg egy csomó. de annál is erősre kell állítanom a vákuumot. ilyenkor szerintem erősebb vákuum kell,mint amit egy kézi bír adni.
2015. máj. 4. 16:44
 9/23 A kérdező kommentje:
dejóóó, és akkor most mit csináljk ezzel a mellszívóval, mert ugye nem olcsó, el lehet ezt adni, vagy kajak dobjam ki??
2015. máj. 4. 17:31
 10/23 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül a gépi mellszívó és mit ajánlotok? ami ugy árba is normális? :-( elvagyok keseredve mert a babám vergödik a mellemen nemtudom miért csinálja pedig nem beteg meg semmi, mosolyog egy darabig néz engem aztán ujra szopizik de aztán ideges lessz és vergödik. elfog apadni a tejem....
2015. máj. 4. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!