3,5hos babám 2óként eszik, tápszert kap, ez normális? Éjjel is 2óként felébred enni! Védönö szerint norm. Lehet tápszert kellene váltani? Mildibé HA1-t KAP.
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 22:57
1/4 anonim válasza:
Szia! Én csak az én példám alapján tudnék tanácsot adni, nekem 3 hós korától átalussza az éjszakát, este 8-reggel 7-ig alszik. Szintén tápszeres, egyszerre 180ml-t eszik, naponta 5x, reggel 8,11,du.2,5,8, nekem ez így tökéletesen bevált. Nem lehet, hogy az egyszerre adott tápszer mennyisége nem elég? Mennyi a picid súlya? Ja igen, Nestlé BEBA HA Start aktív-ot kap az elejétől fogva, nekünk nagyon bevált.. remélem segítettem.
2/4 anonim válasza:
SZia!
Szerintem normális, mert az én babám már 6 hónapos, és még mindig felkell hajnali 4-5kor enni.
Szerintem mielőtt tápszert váltaná kérdezd a védőnődet, hogy ezt tedd, vagy esetleg emeld az adagot.
3/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez jó! Sem neked sem a babának. nem elég neki a tápszer, ezért kér enni kétóránként. Vagy válts tápszert. Mi Humana Ha Startot eszünk 4 óránként. Este 7 órát alszik egyhuzamban. Most leszünk 3 hónaposak.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a babám 130ml-t eszik,most 160ml-t probálok.Csak éjszaka nehéz 2óként felkelni nagyon fáradt vagyok.Tejet csak 20ml tudok neki adni, hiába probáltam homeos bogyot,laktoherb stb.Sokan ajánlották a Humana tápszert megkérdezem a védönöt,köszi!
2010. febr. 23. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!