Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A kisfiam 6 hetes és kb.1...

A kisfiam 6 hetes és kb.1 hete 2 óránként eszik. Ez normális? Adhatok neki már tápszert hogy könnyebbek legyenek az éjszakáim?

Figyelt kérdés
2008. nov. 29. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kisfiam 8 hetes,és néhány nappal ezelőttig ő is 2 óránként evett, de eszembe sem jutott,hogy tápszert adjak neki,hogy nekem könnyebb legyen. Én nappal pótoltam az alvást. Nem ugyanaz,de több mint a semmi.
2008. nov. 29. 11:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
tudom, h nehéz, de örülj, h van tejed. és nem tart örökké. én is a könnyítésen gondolkodtam hasonló szituban (nem ugyanez, de kimerült voltam én is). de gondolj arra, h akár ma vége ennek. ki kell bírnod a kedvéért. nézz rá, és kárpótol az alváshiány miatt. nálam bejött. sok sikert és kitartást!
2008. nov. 29. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én a helyedben a lefejt tejet adnám a picinek és nem tápszert,ha már könnyíteni akarsz.Akkor is fel kell keljél éjjel úgy hogy nem mindegy már akkor hogy szoptatod vagy nem?Szoptasd éjjel fekve és próbálj addig is pihenni.Én is nappal pihentem amikor csak tudtam.Kitartás nem lesz mindíg így nálunk az első 2 hónapban kelt a lányom éjjel 2-szer.Azóta már csak 1-szer kel és én is tudok pihenni.
2008. nov. 29. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha van anyatejed ne rontsd el a dolgot tápszerrel. Idővel meglátod majd hogy a cici és a szopi csodát művel, hiszen sokkal gyorsabban meg tudod szoptatni mint ha tápszerrel kellene éjjel is etetned. Arról nem is beszélve hogy a szopi alatt olyan hormonok szabadulnak fel a kicsiben amitől megnyugszik és elalszik. Sokkal hamarabb meg lehet nyugtatni egy babát szopival mint bármi mással. Ha keveredik neki a szopi és a cumisüveg akkor idővel az egyiket el fogja utasítani ( általában a cicit ).

Ha majd nagyobb lesz és visszagondolsz a babaidőkre sírni fogsz hogy szoptatás és összebújás helyett te magad adtad a tápszert holott nem is volt rá igazán szükség. Az éjszakai nyugalom nem ezen múlik!!!

2008. nov. 29. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Normális ez a gyakori evés, elmulik, nehogy tápszert adj neki. Az én kislányom 6 hetes korától szopik 2 ciciből,mert egy nem elég neki. Hamarabb megszoptatod este, minthogy tápszert készitesz, megeteted, büfi....a tápszerből is ugyanannyit fog enni, mint amennyit szopik, ugyhogy nem érdemes elrontani. Nappal pihenj, ha alszik, és igy ki lehet heverni az éjszakákat.

2008. nov. 29. 21:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2008. dec. 5. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!