7,5 hetes a lányom pár napja elégedetlen szoptatás után, pótoljak?
Figyelt kérdés
Szerintetek csökken a tej mennyisége, vagy többet szeretne enni? Mindkét mellemet kiszívja , lehet tápszerrel pótolnom kellene? Tegnap szopi után lefejtem a maradékot ami nagyon kevés volt, 15 ml, ezt odaadtam neki cumisüvegből, de tulajdonképpen az egy harmadát már lassan szívogatta csak. Aztán elégedett volt. nem tudom mennyit esznek a babák, sem hogy ő mennyit eszik, de csak 10 ml-t pótoljak, vagy amúgy ez az ő méretéhez nagy mennyiség?2015. ápr. 12. 14:44
1/4 anonim válasza:
Nem kell pótolni. Elég neki annyi, amennyit eszik. A tejed is elég ha szoptatás után még tudsz fejni is. Nem a hasa fáj?
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy fáj a hasa is, de a szoptatás végén néhány erősebbet is beleszív és ideges lesz, majd picit sírdogál, ezért gondolom hogy enne még.
2015. ápr. 12. 15:34
3/4 anonim válasza:
Ez lehet növekedési ugrás is. Miután végzett az egyik melleddel, szoptasd meg a másik mellből is, úgy elég lesz neki, a következő szoptatást pedig a második mellből kezd. Néhány nap alatt beáll a nagyobb mennyiség termelésére a mell és vissza lehet állni az egy mellből való szoptatásra.
4/4 anonim válasza:
Ne potolj sztem. Valtva add a melleid ha kell pl.jobb bal jobb. a mellben mindig van vmennyi tej szootatas kozben is termelodik. Sztem is novekedesi ugras.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!