Mással is történt ez?
Szia, én is leadtam mindent,ami feljött rám. Sajnos.
170 magas vagyok és most megint csak 47kg:-( Pedig 15 plusszal mentem szülni.A dokim azt mondta,ha 1 éves lesz a fiam és még szoptatok, apasszam el a tejet. Most 8 hónapos.Már az energiám is fogytán van. A melleim mindig kicsik voltak,azzal nem sok változás történt(eddig). A hajam is elkezdett nagyon hullani. Most ismét szedem a kismama vitamint,ezt ajánlotta az orvosom. Én is hasonlóan érzem magam. Az összes nadrágom lötyög rajtam. Nincs kedvem tükörbe nézni se.
Én 7 kg-ot szedtem fel a terhességem alatt, 3900g volt a babám. Aztán megindult a tejem, rengeteg volt, kezdtem úgy kinézni, mint egy csontkollekció. 64kg voltam (164cm), mikor teherbe estem, a fiam 6 hónapos korában pedig 50kg. Mindenki azt kérdezte, hogy mi a baj, elmondhatom, beteg vagyok? Mondtam nem, csak sok a tejem, gondolom, oda megy a sok kalória, mert az evéssel nem volt gond, rengeteget ettem, ugyanolyan kívánós voltam, mint várandósan. Mégis lefelé mentek a kilók. Hát a cicim... Amikor először szopizta ki üresre és láttam, hogy hogy csüng... elsápadtam. Gondoltam, majd, ha visszajönnek a kilók, akkor a cicim is fog kicsit hízni, talán nem így fog kinézni.
Most 17 hónapos a gyerekem, még mindig szopizik, de már 62kg vagyok :-) Már jók rám a régi cuccaim, jól érzem magam :-)
De a cici! Semmi bíztatót nem tudok mondani :-( Ugyanaz az üres zacskó, mint hónapokkal ezelőtt. Egy plötty az egész. Hát így jártam. Most annyira nem zavar, gondolom, majd nyáron jobban fog :-( Párom elfogad így, legalábbis ezt mutatja :-))
Nem tudom, hogy tornával mennyire lehet még segíteni rajta, de szerintem ez a kitágult, lógó bőr már így marad, esetleg plasztika. Találtam egy linket, lelkitársak nyilatkoznak :-))
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
Én ugyanezért elválasztottam a fiamat, igaz 13 hónaposan. Azóta sokkal jobban vagyunk.
Ő hízik kellően és én is kezdem visszanyerni a régi testemet/lelkemet.
Sokáig bántott a dolog, de mára már nem bánom.
"Üres tejes-zacskó szindrómában" szenvedek én is, 9 hónapja szoptatok, és nemcsak a tejem kezd apadni, de a cicim is... :S Ha már nem lesz tejem, cicim sem lesz?!
Sajna én sem tartozom a fittness lady típusu álló cicis szupernők közé... Egyébként a testalkatom terhesség előtti, 162 cm és 53 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!