Baj ha nem szedek Elevitet?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs rá keret,gyümölcsökre sem jut sok.6hós a babám és még szoptatok.2010. febr. 19. 08:07
1/7 anonim válasza:
szerintem nem.esetleg vegyél valami olcsóbb multivitamint.nekem még egy pár szem van a terhességről,ha elfogy,nem veszek.
2/7 anonim válasza:
Szoptatás alatt már én sem szedtem terhesvitamint. Sőt, terhesen sem végig, mert a védőnő kb. sikítófrászt kapott, amikor rájött, hogy nem szólt nekem, hogy a harmadik hónap után már ne szedjem, és én még az ötödik hónapban is szedtem. Mondta, hogy hagyjam abba, mert óóóóriási lesz a gyerek. Mondjuk ez szerintem hülyeség, mert nagyon sokan szedik végig, és kétlem, hogy mindenki 5 kilós gyereket szülne így. De mindegy, én szót fogadtam és nem szedtem utána már.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. febr. 19. 08:15
4/7 anonim válasza:
Én azért nem szedtem, mert állandóan kajáztam miatta. Most már csak kalcium, magnézium, cink kombi-t szedek, béres vas vitált és cc vitamint. Nem tudom, hogy a sok kalciumtól e vayg sem, de 4 hónaposan minden szenvedés nélkül kijött két foga a kismanónak!
Mondjuk a védőnő elég érdekesen reagálta le, itt sápítozott nekem, hogy ez nagyon korai, de hát visszanyomni már nem tudom!!:)
5/7 anonim válasza:
17 hónapja szoptatok és nem szedek terhesvitamint. A kislányom 6 hónapig kizárólag szopott, gyönyörűen fejlődött.Néha bekapok 1-1 kálciumot (a csontok, fogak miatt) meg Béres-cseppet a vas miatt. Nincs semmi bajom, a vérképem tökéletes, nem vagyok fáradékony (pedig még éjjelente kelünk).
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. febr. 19. 09:28
7/7 anonim válasza:
Nem baj, ha Elevitet nem, de Calciumot mindenképpen szedjél. Én nem szedtem, plusz a tejtermékektől is el voltam tiltva és 9 hónap szoptatás után 4! fogam elromlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!