Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ennek így kell lennie? Vagy...

Ennek így kell lennie? Vagy nem jó valami?

Figyelt kérdés
2,5 hetes babámat szoptatom,és azt vettem észre,hogy "nem csöpög a tej"tehát amikor letelik az idő és jön a szoptatás,akkor nem kezd el jönni a tej,de ha megnyomom a mellem akkor megindul,de nem ömlik,csak jön.talán kevés a tej?azt hallottam,hogy átázik a melltartó,megindul a tej stb.a baba megeszi az 50g-ot,60g-ot,de van amikor csak 20g-ot és bealszik.nem baj?
2010. febr. 18. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
ez nem pontosan válasz a kérdésedre, csak feltűnt, hogy azt írtad, hogy amikor letellik az idő, és jön a szoptatás ideje.... Szerintem igény szerint szoptasd és ne az óra alapján. Csak azért írom, mert én is ebbe a hibába estem az elején 3 óránként akartam szoptatni és alig indult el a tejem.
2010. febr. 18. 20:02
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi!!!
2010. febr. 18. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Milyen sűrűn teszed mellre?

Talán nem indult be a termelés kellően! Szopiztasd igény szerint, akár félóránként, egyél beáztatott görögszénamagot nekem az segített, és nagyon fontos alkalmazz több pózt:klasszikus ölben tartás, hónalj alatt párnával, fekve. így minden csatornából tudja szipkázni a tejet. még nagyon gyenge a baba, hogy sokat szívjon, adj neki időt, ne csak a 40 percet! A tápszert csak akkor add pótlásként, ha nem nő heti 100grammot. Kitartás.

2010. febr. 18. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szopiztasd a babát sűrűbben, igény szerint!!!

Igyál alk.mentes sőrt vagy valamelyik tejserkentőt használd és tényleg türelemmel szopiztass, ez persze sok idő, de megéri a babád miatt, hogy anyatejet kaphasson.

De a legjobb tejserkentő a babád!!

Jó egészséget kívánok!

2010. febr. 18. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!