Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Terhesen meddig szoptathatok?

Terhesen meddig szoptathatok?

Figyelt kérdés
Ma tudtam meg hogy ismét teherbe estem,és nem tudom szoptathatom-e 9 honapos kislányomat. Dokihoz meg csak jövő héten megyek.
2010. febr. 18. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Hááát ez ingoványos talaj.

Vannak orvosok, akik a pozitív teszttel egyidőben elválasztást javasolnak. És természetesen ott a másik véglet, szoptass, amíg tudsz.

Nem riogatni akarlak, de nekem ahány barátnőm terhesség mellett szoptatott (szám szerint 3), mindnek elment a babája.

Nekem "mázlim" volt, amint terhes lettem, leválasztotta magát a csemetém.

2010. febr. 18. 15:37
 2/2 xStefix ***** válasza:

Alapvetés: ha az előző terhességedben bármilyen okból tartózkodnod kellett az orgazmustól (pl. kinyílt méhszáj) vagy veszélyeztett terhes voltál, koraszültél stb., akkor ellenjavallt.

Ha ezek nem állnak fenn, akkor kevésbé veszélyes, de biztosat nem lehet mondani. Én (szoptatáspártiként) azt javaslom, hogy ha csak később mész orvoshoz, akkor előbb hívj fel egy szoptatási tanácsadót, ő mit javasolna a te esetedben. Ők ugyan nem orvosok, de sokkal nagyobb rálátásuk van a témára, mint nekünk.

2010. febr. 18. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!