Kedves anyukak! Szüles utan, mennyi idös korig szoptattatok a picit?
15 vagyok. Tőlem szinte senki nem kérdezte, aki mégis, annak megmondtam, hogy nem gondolom ezt nyilvános témának (ahogy a a szexuális életemet se vitatom meg mindenkivel). Erre még nem volt ember, aki erősködött volna, hogy de igenis mondjam meg. Ha meg lett volna, akkor ott hagyom, ennyi.
Közeli barátokat nem zavartam el a búsba, viszont velük pont azért vagyok jóban, mert nem b
1. 11 hónapig.
2. 3 és fél évig.
3. 3 és fél évig.
Én csak 3 hónapos korig tudtam szoptatni
Utána már el sem fogadta a cicit :(
12.es vagyok.
Igen mindenki megkérdezi a szomszédok a fodrásznál az öreglányok..stb. kiborító volt. Nekem nem lenne pofám erről faggatózni senkinél(mi közöm hozzá), hogy mennyit szopik a gyereke..stb.
Már a végén (mikor már 6-7hónapos volt) inkább nem válaszoltam, vagy ha megkérdezték, hogy mit eszik azt mondtam "pörkölt nokedlivel" :D
Én ezt nem tudhatom, mert egyrészt még csak fél éves a babám, másrészt sajnos első perctől tápszeres, de... nem furcsa, hogy egy 2-3 éves, jól fejlett, már beszélni tudó, csintalan kisgyermek szájában van a melletek?
Nem bántásból kérdezem, tényleg érdekel. Én valószínűleg már zavarban lennék egy ekkora gyerekkel, ha kérné a mellemet. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen nagyot szoptassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!