Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kedves anyukak! Szüles utan,...

Vickyli kérdése:

Kedves anyukak! Szüles utan, mennyi idös korig szoptattatok a picit?

Figyelt kérdés
Köszönöm a kedves valaszokat :)

2015. márc. 27. 23:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
71%

első gyerek 10 hónaposan magától elhagyta

második gyerek most lesz 17 hónapos, de még mindig igényli naponta többször...pedig jó rég mindent rendesen eszik...én már leszoktatnám...de valahogy nem megy

2015. márc. 28. 07:20
 12/34 anonim ***** válasza:
70%

Én nem tudtam szoptatni egészségügyi okokból, így a kisfiam csak tápszert kapott, és ha lesz tesója ő is csak azt kaphat.

Eleinte nagyon megviselt, hogy sokan elítéltek (beszóltak) úgy, hogy azt sem tudták miért nem szoptatok.

Nem csoda, hogy ennyi depressziós kismama van, mert rengeteg rosszindulatú öregasszony meg anyuka van a világban. Ez is jócskán rátesz egy lapáttal.

Amúgy addig kell szoptatni amíg a babának igénye van rá, illetve amíg az anyának sem nagyon megterhelő, ha ideges vagy hogy szoptatni kell, vagy mert fáj, azt megérzi a baba, és az nem jó.(legalábbis én mindig ezt hallom)

2015. márc. 28. 07:22
 13/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen a valaszaitokat! :)
2015. márc. 28. 07:32
 14/34 anonim ***** válasza:
51%

18 hós koráig. Nagyon cicifüggő volt.Éjjel is kelt 2-szer is. Nekem már tele volt a tököm, amikor 15 hónaposan rota fertőzéssel kórházban voltunk egy hétig. Akkor tapasztaltam meg,hogy mekkora szerencsém volt,hogy még szoptattam, mert csak a cicit fogadta el,sem a vizet-teát semmit.

18 hónaposan mondtam azt,hogy elég volt, pár nap alatt leszokott, pedig azt hittem,hetekig üvöltés lesz a vége.

2015. márc. 28. 07:38
 15/34 anonim ***** válasza:
90%

#12 - De honnan tudtak róla?

A lányom is tápszeres, mert egyáltalán nem volt tejem, de nem is gondolom, hogy ezt bárkivel meg kellett volna vitatnom/közölnöm a gyerekorvoson kívül.

2015. márc. 28. 08:26
 16/34 anonim ***** válasza:
53%
Szia! 17 hónapos koráig szopizott aztán egyik napról a másikra magától elhagyta a kisfiam :-)
2015. márc. 28. 08:36
 17/34 anonim ***** válasza:
48%

1. 10 hónapos koráig (magától hagyta abba)

2. most lesz 17 hónapos, még szopik este, éjjel és néha napközben is egyszer-egyszer.

2015. márc. 28. 09:04
 18/34 anonim ***** válasza:
49%

2 éves koráig aktívan szopizott, amelett rendesen azt ette amit mi.

Most 2 év 3 hónapos és néha kéri a cicit,ha eszébe jut max. heti 2-3x.

2015. márc. 28. 09:41
 19/34 anonim ***** válasza:
40%
jaj, mennyire igaza van a 15.nek. pont ez jutott eszembe.
2015. márc. 28. 09:56
 20/34 anonim ***** válasza:
68%
szerintem onnan tudtak róla,hogy én is azt tapasztalom,bárhová megyek babával,az ÖSSZES nő megkérdezi és van tejcsi? de mindenki! a pénztárostól kedve a portáson át a szomszédig. nekem 7 hónapos,még szoptatom de mikor nem volt tej az elején hát marha idegesítő volt. én biztos nem fogom megkérdezni mástól.
2015. márc. 28. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!