Miért van ez? Miután elvetette a tejét, kb. félévente újra visszajön neki, mindig vissza kellett menni elvetetni, nagyon sok teje van.
Figyelt kérdés
Lányomról van szó, 29 éves, 6 éves a gyerek, 9 hónapos koráig szoptatta, utána elvetette, de félévente visszajött neki. Először is nagyon sok teje volt, mikor szoptatott, akkor is sok van, mikor így alkalmanként visszajön neki, ilyenkor mindig le is feji, hogy megnézze, ezt nem tudom mért csinálja, én mondtam neki, hogy ne tegye, nem hallgat rám. Azt mondták, hogy ez valami hormonális probléma, de a lányom nem hajlandó gyógyszereket szedni, inkább mindig elmegy elvetetni. És azt mondja, hogy ilyenkor mindig vágyik egy kisbabára, nagyon szívesen szoptatna újra. Mikor így visszajön a teje, és odakint sétál, meghallja valami kisbaba hangját, rögtön elkezd neki szivárogni. Legutóbb így vette észre, hogy megint visszajött neki.2015. márc. 26. 20:44
1/7 anonim válasza:
Ez igen zavaros... Mit jelent az, hogy "elveteti a tejet"???
2/7 anonim válasza:
nem értem, mit vetet el? elapasztja a tejét? hol??? vagy terhes lesz???
3/7 anonim válasza:
megnyugodtam, hogy nem csak én nem értem ezt a kérdést...
4/7 anonim válasza:
5 év elteltével még van teje? Amúgy 2-szer elolvastam, elég zavaros...
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha zavarosra sikerült. A lényeg, hogy 9 hónapos korig szoptatta, utána elapasztotta. (Azért eddig szoptatta, mert egyik barátnője is eddig szoptatott, mindenben őt utánozza.)Ezután kb. félévente mindig vissza-vissza jön a teje és ilyenkor újra el kell apasztani. Valami hormonális gondja van, de ő fél attól, hogy gyógyszereket kell erre szednie, inkább minden alkalommal újra elapasztja.
2015. márc. 26. 21:01
6/7 anonim válasza:
nem normális.
a szervezete azt hiszi félévenként hogy most szült..
lehet a méhével is baj van, vagy ne adj isten daganat, vagy akármi.
oda kellene figyelnie, mert még lehet meddőség is a vége enne, ki tudja.
7/7 anonim válasza:
mindkét melléből jön tej? ha igen, akkor tényleg valószínűbb a hormon zavar, nem ártana kivizsgáltatni magát, főleg ha mondjuk majd még akar gyereket... meg egyébként is, nem szabadna ennyire félválról venni, aztá meg majd ha nagyon kiszőrösödik, az arcán is erős fekete szőrszálak nőnek és hetente hízik 5 kilót már késő lesz orvoshoz rohanni :(
ha meg csak az egyik mellében lesz újra meg újra tej az sajnos ráknak lehet tünete. zavard el orvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!