Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Babám egy hónapos. Rendesen...

Babám egy hónapos. Rendesen eszik,90,110gramokkat is. Vna utánna büfi is, de alszik fél órát és arra kel fel, hogy a fele visszajön, és onnantól nem alszik?

Figyelt kérdés
Ez már idegölő,mert se éjjelünk,se nappalunk.Valami jó ötlet erre?Már idegileg kivagyok bukva?
2010. aug. 11. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem elég mégsem a büfi. Legalábbis a lányomnál akkor jött vissza akaja, ha benne maradt a büfi, és azzal együtt kijött a kaja is. De szerencsére ritkán volt ilyan.
2010. aug. 11. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is tovább kéne büfiztetned, biztos az a baj, hogy marad benne levegő. Esetleg próbáld evés előtt tornáztatni kicsit, nálunk mindig jön közben puki-büfi, és így a hasfájást is megelőzheted!(legalább is nagyobb eséllyel...) :)
2010. aug. 11. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is marad bent büfi. Az én fickómmal mindig azt kellett csinálni, hogy cici, büfi vállaon, aztán fél perc hátonfekvés, majd büfi újra a vállon és akkor utána volt alvás.
2010. aug. 11. 13:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia!Az én babám 6 hetes és hiába büfizettem 10-20 vagy akár 30 percig is,csak visszjött ugyanúgy mint nálatok!És én azt csináltam,hogy hagytam enni 5-6 percet majd kivettem a szájából és büfi,majd folytattuk az evést!Majd megint hagytam enni kicsit és megint büfi!És egy evés alatt vagy 3x büfiztettem minimum!És így nem volt gond!Nem jött vissza!Így ugyan kicsit hosszabb az evés de megéri ,mert legalább bentmarad a kaja és alvás is van!Sok sikert!
2010. aug. 11. 14:25
 5/6 A kérdező kommentje:
én is büfiztetem közbe,meg utánna is leteszem,felveszem stb,de így alig tud visszaaludni.meg most nem jön már vissza,viszont látom,hogy öklendezik.Ez mitől van?Aztán már alszik is!
2010. aug. 12. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Az öklendezés attól van, hogy próbálja szegénykém visszanyelni.

Idegőrlő nagyon ez a bukás, viszont ez nem a te, vagy a pici hibája, ezt soha ne felejtsd el.

Néha én is végigbőgtem az éjszakákat, mert semmit nem aludtam, mert át kellett öltöztetni, lepedőt cserélni, aztán felébredt, aztán megint evett, megint büfi, megint visszajött, aztán csuklás, szóval tudom mit élsz most át.

Lassan hozzá fog szokni és bukás után nyugodtan aludni fog tovább. Tegyél alá sok pelust, fektesd az oldalára és el fog aludni.

Nagyon sokáig büfiztesd. Én fél órát járkáltam vele kajcsi után éjjel 1-kor, 3-kor, 5-kor.

El fog múlni! Kitartás.

2010. aug. 13. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!