Akinek nagyon kevés teje volt, nem élte meg kudarcként azt, amikor elapadt?
szia!
egy percig se gondolj arra, hogy kudarcot vallottál!! Ettől nem vagy rosszabb anya!!!! Ne stresszelj a tejcsin, nekem is az volt a bajom, mostmár tudom. Próbáld ki a ultrica urens-t (homeós) nagyon dicsérik, hátha megindítja még....de ha nem, akkor se ess kétségbe!!!!!!!!
Ugyan már, ne emészd magad! Te nem tehetsz róla! Sajnos van ilyen....
Császárral született a babám 4,5 hónapja. Emiatt is csak az 5. héten indult be igazán a tejem, addig csak cseppecskék voltak, egy-két korty, aztán amikor beindult, a 90 ml volt a legtöbb, amit szopizni tudott a babám, mindezt két mellből!
Úgyhogy kezdettől fogva hozzá kellett táplálnom. Most 8 kg, gyönyörű, egészséges, már eszik gyümölcsöket, és egy-két főzeléket, adtam már neki tejpépet, és csak napi 1x tud szopizni, reggel, akkor is csak pár kortyot.
Én még örülhetek is, hogy eddig húzzuk, mert a családból például senki nem tudott szoptatni a nagymamáimtól kezdve!!
Ne éld meg kudarcként, tudom, könnyű ezt mondani, de próbáld meg a helyzetet elfogadni. Így is minden szereteted az övé, nem? Ezen kívül pedig mindent meg fogsz tenni azért, hogy szépen növekedjen, és hogy egészséges legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!