Miért cicizik éjjel olyan sokat? Megszokásból?
Túrja a fejét a párnába vagy csak egyszerűen nyitja a száját!Adom a cici,szopizik és elengedi!És ez megy többször is éjjel!Velem alszik
Elöre is köszönöm a válaszokat
6 hónapos kisfiú anyukája
Nem feltétlenül kell ahhoz külön altatni, hogy "leszokjon" az éjjeli szopásról! Mi is együtt alszunk a 2 éves lányunkkal, de nagyon ritkán szopik éjjel. Igaz, soha nem is volt olyan időszaka, amikor "csak úgy", pl. az én közelségem miatt szopizott. Épp mostanában vettem azt észre, hogy hajnal felé mindig hozzám bújik, de szopni így sem akar.
Szerintem, ha rá tudnál jönni az okra, hogy miért kel fel rendszeresen éjjel, akkor közelebb kerülnél a megoldáshoz is. Van valami tipped? (pl. fogzás, betegség, rossz álmok, hozzátáplálás megkezdése és pocak-gondok, nappali "túl-elfoglaltság"...)
Mondjuk ha "csak" azért kel fel, mert most épp olyan biológiai-pszichológiai fejlődési szakaszban van, amikor ez normális (több ilyen van!), akkor ezen nem nagyon lehet/érdemes változtatni, különben a szoptatás láthatja kárát. De ha más, megelőzhető/kezelhető oka van, akkor érdemes vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!