Mit tegyek? 5 hetes kislányom nagyon sokat cicizik.
Én meg nem próbálkoznék semmivel...
meleg van, nem csoda, hogy sokat szopizik
Amúgy meg még picike, be fog állni neki a napirend.
Ha végigalussza az éjszakát, ilyen picinek, akkor tedd össze a két kezedet, és nap közben szoptasd amikor éhes:)Ja és lehet nem csak a cici kell neki, hanem a közeléged is, amit szintén nem kap meg éjjel.
Lehet ha nem adnál neki cicit, éjjel elkezdene felkelni.
Ha az 1. babád, és ezekben az ébrenlevős időszakokban amúgy sincs más dolgod, akkor etesd, ahogy kéri, és örülj, hogy tudsz éjjel aludni:)
Amúgy mikor ébren van, konkrétan ültök 5-6 órát és majdnem végig cicin van, vagy azért felállsz, sétálsz vele?Mennyi ideig van egyszerre a ciciden és mennyi ideig "pihen" utána kb, míg újra kéri?
2.vagyok, én várnék még a helyedben a "beavatkozással", mert még picike...én kb 5-6 hetesen kezdetem "beleszólni" a ritmusába, de csak azért, mert nappal egyhuzamban aludt 4 órákat, éjjel meg alig aludt 1-2 órtá....ezt nem bírtam, így felkeltettem nappal, 3 óránként szoptattam, így beállt nagyjából, rájött, hogy éjjel kell aludni.
De nálatok szerintem nincs gond, oszd szét a takarítást több napra, főzz több napra olyat,ami gyorsan megvan, és várj még, hátha átalakul magától a napirend.
Ja és aludj jól éjszaka:)
Próbálj gyenge limonádét adni neki, lehet nagyon szomjas. Mi ma vagyunk 2 hónaposak, az elején ő is szinte folyton cicin volt, mára már kialakult a saját kis ritmusa, de pl. ma egész nap cicin volt, mert egyrészt meleg volt, másrészt apának el kellett utazni egy napra. Ne aggódj. Majd beáll az ő ritmusa is. Adj még neki időt. Meleg is van, és megszoknia is nehéz. Mégiscsak a kényelmes "méhecskéből" kikerült a "vad" világba...:)
Ha szomjas, kéri a cicit... ha éhes, kéri a cicit. ha veled szeretne lenni, kéri a cicit...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!