Irén24 kérdése:
A kislányom nem cicizik amióta megszületett csak néha veszi el csak, nem tud rá kapni, a fejéstől megindul a tej? Fejős anyukák meddig volt van tejetek ugy h fejtek? .
Figyelt kérdés
már nincs tejem ugy mint az elején kibrobálttam a utrica urenset de nem használt a kislány meg nem akar cicizni ha fejek az 40-50 m csak,mit tegyek h több tejem legyen ?2011. márc. 16. 10:23
1/2 anonim válasza:
Én 3 hónapig tudtam fejni,utána már csak 10-20 ml jött ki.Hétről hétre kevesebb volt,pedig az elején rengeteg volt.Az a lényeg hogy 3 óránkét fejd le mindkét melled teljesen,igyál nagyon sok folyadékot.Nekem a tejserkentők nem jöttek be,de ismerek olyat akinek igen,próbálkozz,hátha!
2/2 anonim válasza:
Szia!Az én babám sem fogadta el a mellemet.Kénytelen voltam fejni, éjjel is 2-3 óránként. De nagyon fárasztó,hogy fejés,etetés,aztán fejés-etetés éjjel is...Csináltam ezt 1 hónapig,aztán nagyon kevés lett a tejem, (talán a fáradtságtól,kimerültségtől), a végén már 1 napig fejtem és gyűjtöttem,hogy 60-70 összejöjjön. Volt hogy 5-10 ml jött csak egy fejésre 2 mellből :( Pedig kipróbáltam a tejserkentő teákat,homeopátiás bogyókat.Na ekkor hagytam abba és azóta tápszeres a babám. Eleinte nagyon elkeseredtem,mert akartam én szoptatni,de hiába... Azóta beletörődtem,hogy nem sikerült,ez van. De remélem neked összejön még. Nem tudom mekkora a babád,de ha fejéssel fenn tudod tartani a tejtermelést,talán később ha megerősödik,elfogadja még a cicit. Szorítok nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!