Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Honnan fogom tudni, hogy már...

Honnan fogom tudni, hogy már nem elég a tej és tápszer kell?

Figyelt kérdés
2 hónapos lányom eddig 3-4 óránként jelezte, hogy éhes (éjszaka volt egy 6 óra, ami kimaradt evés nélkül). Most pár napja már 2 óránként jelzi, hogy éhes, sőt van amikor ezt a 2 órát se várja meg. Akkor most kezdjem el tápszerezni? Mennyit kell adni egy 2 hónapos babának?
2015. márc. 12. 06:58
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
dehogyis nehogy adj neki. teljesen normális,hogy 2 óránként eszik. ha meg sűrűbben,tedd többet mellre. csinálj 2-3 szopinapot,egymáa után mikor annyit szoptatod amennyit bírjátok cserélgetve a melleket. amúgy minden szopi után fejj,addig amíg nem jön egy tejleadás,és nem kezd el folyni valamennyi.ez 20perc is lehet. azt fejd le. az éjszakát nem kéne kihagyni.amíg nem lesz több tejed 3 óránként fejj éjjel,aztán lehet 4. nincs baj ha 2 óránként éhes,akkor van baj ha szoptatás után éhes.de még akkor is csinálhatod azt,hogy 20perc múlva megszoptatod újra,ha nem hiányzik sok csak mondjuk max 50-60 azt kíbirkozza magának.
2015. márc. 12. 07:24
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
nem kell tapszer :) mindig lesznek idoszakok mikor orankent szopizna, novekedesi ugras :) tedd surun mellre amikor csak igenyli. ha nyugos, nem gyarapszik, akkor nem eleg a tej. de akkor is meg kell probalni fejessel szaporitani, a tapszer vegso megoldas legyen
2015. márc. 12. 07:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
úgy kb mi nem volt hasznos a válaszomban? kedves lepontozó? (persze tudom, úgysem vállaljátok magatokat, költői a kérdés)
2015. márc. 12. 09:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért lett lepontozva az utolsó... Teljesen jót írt. Én zöld kezecskét azért nyomtam:-)
2015. márc. 12. 09:37
 5/7 anonim ***** válasza:

az pontozott le,aki szerint gondolom 3 óránként egyen,akkor is ha ebből 2 üvölt az éhségből

1es

2015. márc. 12. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:
csak valahogy ezek utána sose jelentkeznek feltett kézzel, hogy én voltam aki lepontoztalak és ezért meg ezért nem értek veled egyet. hanem lepontoznak és utána sunnyognak leírni a véleményük, mert belül tudják hogy butaság és három másodperc alatt leérvelnék őket.
2015. márc. 12. 14:34
 7/7 anonim ***** válasza:

mert itt nem az van,hogy hasznos,nem hasznos,hanem tetszik,nem tetszik like gomb

1es

2015. márc. 12. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!