Szerintetek nem figyelmetlenség egy szoptatós kismamának alkoholos italt (likőrt) vinni ajándékba?
Figyelt kérdés
Én kaptam, és olyan vegyes érzéseim vannak....2015. márc. 11. 20:21
11/14 anonim válasza:
Én kaptam egy üveg pezsgőt barátoktól mikor itthon voltam a 4 hetes babával. Eláll addig, amíg szoptatok és örültem, hogy nem már megint egy újabb haszontalan babajáték, amiket már nem tudok hogy kerülgetni itthon. Szóval nekem eszembe nem jutott ezen problémázni.
12/14 anonim válasza:
Hát elég burgya dolog olyat vinni amit csak szülés után tud meginni, addig nézze? Nincs fantáziája aki csak piát tud vinni mindenhová.
13/14 anonim válasza:
szerintem nem tragédia, de igen, figyelmetlenség. kicsit úgy érezném, nem foglalkozik velem, holott pont ezekben az első időkben jól esne, ha gondolna rám is, aki jön. nem értem, miért a gyerekjátékokkal vetitek össze, mert itt egy felnőtt ajándékról van szó, én teát vinnék pl., vagy sütnék házi pizzát, vinnék almalevet...meg persze a babának valamit, pelust, törlőkendőt.
14/14 anonim válasza:
Szia! Nem fogsz orok eletedben szoptatni, kesobb megiszod. Mellesleg milyen alkalombol? Szuli-, nevnap? Mert nyilvan nem ugy gondolta, hogy megkapod es ott helyben lehuzod az egeszet. Szerintem attol nem lesz semmi baja sem az anyanak, sem a babanak, ha mondjuk egy szulinap alkalmaval (mondjuk ez igy 1/ev) megiszik egy pici pohar italt. Persze aki elotte sem ivott, az ne most szokjon ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!