Hány percig szoptassam 2 hetes babám?
Figyelt kérdés
Van, hogy 1 óráig szopizik, nem alszik, csak csukott szemmel szopik.Valahol azt olvastam, hogy 20 percnél tovább nincs értelme, viszont ha leveszem, sír és keres.Ti hogy csináltátok, meddig hagytátok szopizni?2015. márc. 4. 18:50
1/8 anonim válasza:
Ameddig csak kéri. Eleinte tényleg hosszú idő, de később ügyesebb lesz, és akár 5 perc alatt végez :)
2/8 anonim válasza:
Addig hagytam amíg jól nem lakott. Fél óránként cserélgettem a cicin. De 1 óra alatt amúgy jól lakott.
Azért tart még sokáig mert nem elég hatékony még, belejön és gyorsabban fog végezni.
3/8 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom is két hetes. Nálunk általában 20-30 perc egy szopi, de volt már olyan is, hogy több, mint egy órát volt mellen, és ha levettem szintén sírt, és kereste. Azóta addig hagyom, amíg ő igényli. :) Szerintem te is így csináld. Tényleg fárasztó, de majd belejönnek.
4/8 anonim válasza:
Nekem kb. 20 perc-fél órát szopizott a lányom ennyi idősen.De sosem vettem el tőle,addig szopizott,amíg ő akart.
5/8 anonim válasza:
alapvetően 20 percet az egyik mellen, utána ha sír még fel lehet neki kínálni a másikat is 10-15 percre. én így csináltam és 7. hónapja szoptatom tehát gondolom így jó volt. ettől független amit te irsz hogy egy orát cicizik, azt komfort cicizésnek hivjak, szereti imadja nem tudja letenni :) de nem is baj, par hét és a jatekai erdekesebbek lesznek. akkorra kinövi.
6/8 anonim válasza:
Ameddig csak akarja. Ha elveszedves keri add vissza neki...sztem.
7/8 anonim válasza:
Nekem főleg esténként csinálta, hogy 2-3 órán át szopizott kisebb-nagyobb megszakításokkal (ez egy picit fárasztó volt). Amikor már a pici is belejött, onnantól már elég volt neki 5-10 perc is. Most pedig már majdnem 4 hónaposan este 10 körül szopizik és kibírja hajnal 4-5-ig. :)
Szerintem nemsokára már neked is ügyesebb lesz. Kitartás. ;)
8/8 A kérdező kommentje:
Most 7 hetes a fiam, de kb. 2 hete hogy 20 perc alatt megeszi ami neki kell. 3 óránként szopik. Tényleg csak idő kellett hogy ügyesebb legyen. Adok neki teát is, viszont a cumisüveggel elég béna még :D
2015. ápr. 14. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!