Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hány percig szoptassam 2...

Hány percig szoptassam 2 hetes babám?

Figyelt kérdés
Van, hogy 1 óráig szopizik, nem alszik, csak csukott szemmel szopik.Valahol azt olvastam, hogy 20 percnél tovább nincs értelme, viszont ha leveszem, sír és keres.Ti hogy csináltátok, meddig hagytátok szopizni?
2015. márc. 4. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Ameddig csak kéri. Eleinte tényleg hosszú idő, de később ügyesebb lesz, és akár 5 perc alatt végez :)
2015. márc. 4. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Addig hagytam amíg jól nem lakott. Fél óránként cserélgettem a cicin. De 1 óra alatt amúgy jól lakott.

Azért tart még sokáig mert nem elég hatékony még, belejön és gyorsabban fog végezni.

2015. márc. 4. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én kislányom is két hetes. Nálunk általában 20-30 perc egy szopi, de volt már olyan is, hogy több, mint egy órát volt mellen, és ha levettem szintén sírt, és kereste. Azóta addig hagyom, amíg ő igényli. :) Szerintem te is így csináld. Tényleg fárasztó, de majd belejönnek.
2015. márc. 4. 19:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 20 perc-fél órát szopizott a lányom ennyi idősen.De sosem vettem el tőle,addig szopizott,amíg ő akart.
2015. márc. 4. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
alapvetően 20 percet az egyik mellen, utána ha sír még fel lehet neki kínálni a másikat is 10-15 percre. én így csináltam és 7. hónapja szoptatom tehát gondolom így jó volt. ettől független amit te irsz hogy egy orát cicizik, azt komfort cicizésnek hivjak, szereti imadja nem tudja letenni :) de nem is baj, par hét és a jatekai erdekesebbek lesznek. akkorra kinövi.
2015. márc. 4. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Ameddig csak akarja. Ha elveszedves keri add vissza neki...sztem.
2015. márc. 5. 23:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem főleg esténként csinálta, hogy 2-3 órán át szopizott kisebb-nagyobb megszakításokkal (ez egy picit fárasztó volt). Amikor már a pici is belejött, onnantól már elég volt neki 5-10 perc is. Most pedig már majdnem 4 hónaposan este 10 körül szopizik és kibírja hajnal 4-5-ig. :)

Szerintem nemsokára már neked is ügyesebb lesz. Kitartás. ;)

2015. márc. 6. 15:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Most 7 hetes a fiam, de kb. 2 hete hogy 20 perc alatt megeszi ami neki kell. 3 óránként szopik. Tényleg csak idő kellett hogy ügyesebb legyen. Adok neki teát is, viszont a cumisüveggel elég béna még :D
2015. ápr. 14. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!