Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha ittam egy kis alkoholt,...

Ha ittam egy kis alkoholt, akkkor mikor szoptathatok legközelebb? Hány óra teljen el?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Sör esetén 2 óra (1 pohár), tömény szesz esetén kb. 6 óra! Ezalatt teljesen kitisztul a véred!
2010. febr. 13. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! 3 órának el kell telnie.
2010. febr. 13. 14:50
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi. Egy nagyon pici whiskit ittam colával.
2010. febr. 13. 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:
akkor inkább várj 6 órát szerintem, biztos ami tuti.
2010. febr. 13. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
semennyit, nem fog a tejbe kiválasztódni az az egy csepp viszkikóla:) komolyan, ez is csak olyan kismamás para, némelyek imádnak ilyeneken lovagolni. napi 1 dl vörösbortól sem lenne a babádnak semmi baja, ezt orvostól tudom. A szervezeted nem szemetesnek tekinti az anyatejet hogy mindent oda ürítsen.
2010. febr. 13. 18:47
 6/8 Vilcsianyuja ***** válasza:
nem mintha értenék hozzá, de a tej folyamatosan termelődik, nem? akkor az a tej, ami éppen aközben termelődött, amikor a véredben alkohol volt, amíg ki nem ürül a ciciből, némileg alkoholos lehet, mert nem tudok róla, hogy a mellben lennének mini-májacskák, amik lebontják az alkoholt... szóval nem tudom, van-e alapja ezeknek a várj x órát tanácsoknak. egyébként én is szoktam kortyolni a férjem késő esti 1 pohár borából vagy söréből. de tényleg csak egy-egy kortyot.
2010. febr. 13. 22:24
 7/8 A kérdező kommentje:

8:43-a !

Hogy érted azt, hogy neki mi lehet a pici?

Egy ujjnyi whiskyt ittam meg colával, mert kerek 30. szülinapomat ünnepeltük. Ezért talán nem jár lefejezés!

2010. febr. 14. 09:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem lesz semmi gondd, pláne néhány kortytól! Én is kortyolgattam néha, szintén a férjem esti borából. Még meg sem éretem.
2010. febr. 20. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!