5 hónapja nem szoptatok. Most találtam egy fájdalmas csomós részt, lehet a tej miatt?
Figyelt kérdés
5 hónapja a kisfiam úgy döntött, nem szopizik tovább. Elég rövid idő alatt hagytuk abba. Nem volt fájdalmas, minden simán ment. Néha-néha még láttam egy csepp tejet, de aztán az is elmúlt. Már nem volt sok amúgy sem. Mostanában éreztem, hogy apró szúrást, fájdalmat érzek a hónaljamban. Tapogatni kezdtem és ott, ahol régen, szoptatáskor is sokszor "bent maradt a tej" (fejtem rá, masszíroztam és akkor ürült még és eltűnt a csomó), most pont ugyanott újra csomót érzek. Ha ez a tej, és már 5 hónapja nem szoptatok, fejéssel el tudom tűntetni? Vagy valami mást kell tennem? Mi van ilyenkor?2015. febr. 23. 23:09
2/2 A kérdező kommentje:
Természetesen megyek. De csak nem én vagyok az egyetlen, aki ilyet tapasztalt?
2015. febr. 24. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!