Kisfiam most 3 hetes es csak 40-50gramokot eszik az eleg neki?
Figyelt kérdés
De utana alszik 3-4 ort.2010. febr. 12. 14:26
1/3 anonim válasza:
ezek szerint elég neki.
Nincs betegségre, gyengeségre utaló jel, akkor ok.
2/3 anonim válasza:
Nem fontos minen étkezést mérni, mert az ember teljesen beleőrül, hogy most miért nem eszik 100-at, mikor tegnap evett, biztos baja van. Én kb egy hónapig minden szopi után mértem, és majd idegbajt kaptam...aztán abbahagytam,mert ha elégedett, nem sír, akkor elég neki. Mi, felnőttek sem eszünk ugyanúgy mindennap.Ez teljesen normális. Ha evés után nem sír,jókat alszik, szépen gyarapodik a súlya, akkor eleget eszik:) ne aggódj:)
3/3 anonim válasza:
jaj, tedd a szekrénybe azt a hülye mérleget és csak egy héten egyszer vedd elő. ettől az örökös parázástól fog elmenni a tejed! Etesd meg akárhányszor csak felkel, sírni fog ha éhes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!