Melyik a legjobb tejserkentő tea?
Figyelt kérdés
Használnak ezek egyáltalán?2015. febr. 17. 16:22
1/7 anonim válasza:
Kétfélét próbáltam, nekem egyik sem használt.
2/7 anonim válasza:
max placebo stresszre. a sok fejés és szoptatás használ. tapasztalatból mondom én is megvettem mindent a 7000ft-os motherlovetól kezdve a teákon malátán át a görögszénáig. miután nekifogtam a fejésemnek meg a sok szoptatásnak, a fagyasztó is tele lett,pedig vettünk még 1et.
3/7 anonim válasza:
a sok folyadék használ, így a teák is. nekem a citromfű tea után mindig több tejem volt. De nagyon jó a mothermilk kapszula is, és a rengeteg szénhidrát: kalács, pizza, stb
4/7 anonim válasza:
Mentes sör+sok szoptatás vagy fejés...Lehetőleg no cigi...
5/7 anonim válasza:
rendszeres evés,és sok 4-5 liter folyadék, ebből fél liter tejserkentő tea bőven elég, ezek nélkül úgyse használ... na meg fejni meg szoptatni... amúgy a mecsek tea sztem jobb mint a laktoherb
6/7 anonim válasza:
nekem is a motherlove more milk segített csak. a no cigi hozzászólást nem is értem, van, akinek megfordul a fejében egyáltalán? :O
és sok sok pizza, az nagyon durván hatott :))
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a naturland fitolac teát próbáltam először, van némi javulás de inkább a sok folyadéknak köszönhető szerintem
2015. febr. 20. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!