Melyik a legjobb tejserkentő? 4hónapos a kisfiam, még van tejem, de 6 hónapos koráig minimum szeretném is hogy megmaradjon.
Használtam a More Milk kapszulát, nem volt jó. Urtica 5ch-t is, az sem, laktoherb sem a legszuperebb.
Még egyéb amit tudnátok ajánlani? Napi 2 liter folyadékot iszok, eszek rendesen, nem dohányzok.
Szia!
Javasolni tudom a 100%os baracklevet,de az alkoholmentes sört is mondják,én azt nem próbáltam:-))
Sok sok folyadék:-)))
A szoptatás. Ez most nagyon közhely, de ez van. Bármi más, amit kipróbálsz, csak kiegészíteni fogja ezt.
Szoptasd továbbra is igény szerint és lehetőleg csak fél évesen kezdd el (igény szerint) hozzátáplálni. Ha a hozzátápival is lassan haladtok, akkor jó esélyed van rá, hogy minél tovább szoptasd.
Gyakran kell szoptatni. Nekem még a kórházban a szopatós néni (szoptatási tanácsadó) javasolta az árpamalátát, nagyon jó tejserkentő. Van a karamalz nevű italban, az alkoholmentes sörben (alkoholosban is), és lehet belőle kávét is főzni (malátakávé).
Én hetente 2x-3x iszok alkoholmentes sört, utána szinte érzem ahogy bizsereg a mellem, jobban megtelik mint mikor nem iszom. Nekem ez vált be.
Elsőt 14 hóig szoptattam, második 15 hetes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!