Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik a legjobb tejserkentő?...

Melyik a legjobb tejserkentő? 4hónapos a kisfiam, még van tejem, de 6 hónapos koráig minimum szeretném is hogy megmaradjon.

Figyelt kérdés

Használtam a More Milk kapszulát, nem volt jó. Urtica 5ch-t is, az sem, laktoherb sem a legszuperebb.

Még egyéb amit tudnátok ajánlani? Napi 2 liter folyadékot iszok, eszek rendesen, nem dohányzok.

2010. jún. 19. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Javasolni tudom a 100%os baracklevet,de az alkoholmentes sört is mondják,én azt nem próbáltam:-))

Sok sok folyadék:-)))

2010. jún. 19. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Én napi egy sört iszom, alkoholosat, és sokkal több lett a tejem, pedig nem azért ittam!
2010. jún. 19. 16:38
 3/7 xStefix ***** válasza:
100%

A szoptatás. Ez most nagyon közhely, de ez van. Bármi más, amit kipróbálsz, csak kiegészíteni fogja ezt.

Szoptasd továbbra is igény szerint és lehetőleg csak fél évesen kezdd el (igény szerint) hozzátáplálni. Ha a hozzátápival is lassan haladtok, akkor jó esélyed van rá, hogy minél tovább szoptasd.

2010. jún. 19. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy kevés a tejed?
2010. jún. 19. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Kecskerutafű tea, de csatlakozom az előttem szólóhoz, a legjobb szaporító a szoptatás.
2010. jún. 20. 00:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Így van!minél többször rakod mellre annál több tej termelődik majd!De ajánlom a tejszaporító teát!Nem a laktoherbet, hanem a mecsek teát!Én egy bögre ivása után 15 percel már be voltam durranva,, olyan gyorsan hat!A laktoherb a nyomába sem ér!
2010. jún. 20. 09:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Gyakran kell szoptatni. Nekem még a kórházban a szopatós néni (szoptatási tanácsadó) javasolta az árpamalátát, nagyon jó tejserkentő. Van a karamalz nevű italban, az alkoholmentes sörben (alkoholosban is), és lehet belőle kávét is főzni (malátakávé).

Én hetente 2x-3x iszok alkoholmentes sört, utána szinte érzem ahogy bizsereg a mellem, jobban megtelik mint mikor nem iszom. Nekem ez vált be.

Elsőt 14 hóig szoptattam, második 15 hetes:)

2010. jún. 20. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!