Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik a legjobb tejserkentő,...

Melyik a legjobb tejserkentő, és mennyi idő kell míg hat?

Figyelt kérdés
4 hónapos a babám és egy kicsit megcsappant a tejem, mert sajnos beteg volt és én hülye nem fejtem minden alkalommal.
2009. okt. 15. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy virusfertőzés miatt teljesen elapadt a tejem másfél nap múlva Urtica urensCh5 3x5,és Lactoherb teát ittam napi 2-3 filtert,és vissza jött a tejcsi,még fél évig szopizott a manóm!ne add fel!
2009. okt. 15. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
42%

Semmi tejszaporító baromság!

Sok jó minőségű gyümölcslé, friss gyümi, napi 4x enni, levesek, főzelékek!!!

2009. okt. 15. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Itt egy tuti recept, nekem dupla annyi tejem lett tőle, és másnak is rengeteg lett, aki ezt itta!

kerti kakukkfű 50g

ánizsmag 50g

édeskömény 50g

csipkebogyó 50g

csalánlevél 50g

majoranna 25g

kecskeruta 25g

Ezeket öntsd bele egy nejlonzacsiba, és jól rázd össze!

Fél liter vízhez,egy púpos evőkanállal szükséges.

Én úgy szoktam, hogy 2litert csinálok egyszerre, és ahhoz akkor ugye 4 kanállal adok.Leforrázom,lefedem,10 percig állni hagyom, leszűröm, aztán iszogatom egész nap.Legalább 3 litert egy nap.Nem szabad ízesíteni!

Nekem reggel egy ciciből jött max.80ml.Miután ezt iszogatom, ma a második napja,reggel szopizott egy ciciből 110ml-t, és még utána kifejtem 50ml-t!!

Szurkolok!

2009. okt. 15. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sok folyadék. (Én nem innék gyümölcsleveket, felesleges még hízással is rontani a lelkeden).És minél többször tedd mellre a babád. És még jobb, ha két mellből szoptatsz mindig.

egy 7 hónapja szoptató anyuka

2009. okt. 15. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Szia. Én már csak napi 2x szoptattam, de beteg lett a babám, ezért felmentünk napi 6-7-re és rengeteg tejem lett! Egyébként nem tudom, hallottál-e a tejserkentő porról, amikor 3,5 hónapos korában apadni kezdett a tejem, nekem az segített. Szentistvánban a Pesti patikában készíti egy gyógyszerész és nem is drága.
2009. okt. 16. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Az előzőnek: ezt olvasd el a tejszaporító porról:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

2009. okt. 17. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:
9:02 vagyok. Én szedtem kb. 3 hónapig. Nekem bevált, azonnal (másnap reggelre) több lett tőle a tejem. Vsz nekem tényleg Ca és Mg hiányom volt, mert a közérzetem is jobb lett tőle + a fogaimon is éreztem. Nálunk nem volt székrekedés. A legnagyobb baj a mellgyulladás volt a sok tejtől (mikor a fiam elkezdte átaludni az éjszakát). Ezután már csak napi 2x szedtem, aztán fokozatosan leálltam vele, de még most is elég tejem van, 9 hónapos és még 2x szopizik :)
2009. okt. 18. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a Naturlandos Fitolac tea vált be+ rengeteg folyadék+ alkoholmentes sör. Mai napig iszom hetente2-3-at és még mindig van elegendő tejem. Igaz már a teát nem iszom csak sok folyadékot és néha mint fentebb írtam alkoholmentes sört.Üdv 8 hónapos fiúcska anyukája
2009. nov. 4. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!