Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejtestvérség? Rokon gyereknek...

Tejtestvérség? Rokon gyereknek segítenél, vagy mondjuk barátnőnek is?

Figyelt kérdés
Mi a véleményed arról ha valaki "idegen gyereket" is szoptat?
2015. febr. 10. 04:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

ha maradna tejem akkor segítenék, de nem ciciből :) nekem túl bizarr lenne már az, ha egy "idegen" babát tennék a cicimre, mondjuk nekem a sajátomat is nehéz volt, sok idő volt mire megszoktam ezt a dolgot, lehet defektes vagyok.

viszont azt írod, hogy szopinként még 2 decit fejsz le és nem marad, mert a nagynak odaadod. akkor hogy tudnál még egy babád szoptatni? azért a sajátod legyen mindig az első, nehogy neki ne maradjon elég

2015. febr. 10. 13:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem van tejtesóm, anyukám és az ő anyukája a kórházban ismerkedtek össze, és hónapokig vittek tőlünk tejet. Azóta is megvan a barátság, olyan, mintha rokonok lennénk - unokatesó helyett nekem így lett tejtestvérem :) Már 31 évesek vagyunk mindketten.

Most várok babát, és ha lesz pluszban tejem, én is szeretnék segíteni annak, aki rászorul.

2015. febr. 11. 15:44
 13/14 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én simán bevállalnám a helyedben a "szoptatósdajkaságot". Régen is volt ilyen, az asszonyok segítettek egymásnak. Anyukámat a szomszédasszony szoptatta meg először, mert nagymamám befordult mellbimbóját nem tudta elkapni. Utána már ment neki a mamáéból is. Engem is megszoptatott anyu főbérlője, mikor látta, hogy nem igazán akarok szopni anyu cicijéből. Tesóm is megszoptatta másik tesóm gyerekét, ha úgy adódott. Az a legegészségesebb egy babának, amit közvetlenül kiszopizik, a lefejt tej cumisüvegből már csak szükségmegoldás. Ha meg ráadásul cumizavaros a baba, akkor pláne hogy segítenék a szoptatással.
2015. febr. 11. 15:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem attól ne félj, hogy a tiednek így kevesebb jut, mert a mell annál több tejet termel, minél többet ürül. Így ha egyszer növekedési ugrás vagy más krízis jön, nem kell félned, mert lesz annyi többlettermelésed, amivel észrevétlenül átvészelitek ezt az időszakot.
2015. márc. 8. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!