ha maradna tejem akkor segítenék, de nem ciciből :) nekem túl bizarr lenne már az, ha egy "idegen" babát tennék a cicimre, mondjuk nekem a sajátomat is nehéz volt, sok idő volt mire megszoktam ezt a dolgot, lehet defektes vagyok.
viszont azt írod, hogy szopinként még 2 decit fejsz le és nem marad, mert a nagynak odaadod. akkor hogy tudnál még egy babád szoptatni? azért a sajátod legyen mindig az első, nehogy neki ne maradjon elég
2015. febr. 10. 13:46
12/14 anonim válasza:
Nekem van tejtesóm, anyukám és az ő anyukája a kórházban ismerkedtek össze, és hónapokig vittek tőlünk tejet. Azóta is megvan a barátság, olyan, mintha rokonok lennénk - unokatesó helyett nekem így lett tejtestvérem :) Már 31 évesek vagyunk mindketten.
Most várok babát, és ha lesz pluszban tejem, én is szeretnék segíteni annak, aki rászorul.
2015. febr. 11. 15:44
13/14 Vilcsianyuja válasza:
Én simán bevállalnám a helyedben a "szoptatósdajkaságot". Régen is volt ilyen, az asszonyok segítettek egymásnak. Anyukámat a szomszédasszony szoptatta meg először, mert nagymamám befordult mellbimbóját nem tudta elkapni. Utána már ment neki a mamáéból is. Engem is megszoptatott anyu főbérlője, mikor látta, hogy nem igazán akarok szopni anyu cicijéből. Tesóm is megszoptatta másik tesóm gyerekét, ha úgy adódott. Az a legegészségesebb egy babának, amit közvetlenül kiszopizik, a lefejt tej cumisüvegből már csak szükségmegoldás. Ha meg ráadásul cumizavaros a baba, akkor pláne hogy segítenék a szoptatással.
2015. febr. 11. 15:46
14/14 anonim válasza:
Szerintem attól ne félj, hogy a tiednek így kevesebb jut, mert a mell annál több tejet termel, minél többet ürül. Így ha egyszer növekedési ugrás vagy más krízis jön, nem kell félned, mert lesz annyi többlettermelésed, amivel észrevétlenül átvészelitek ezt az időszakot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!