Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy barátnőnek nem kellene...

Egy barátnőnek nem kellene kivételeznie nem?

Figyelt kérdés
Ma elég fura volt velem barátnőm. Mert 3-an találkoztunk. A másik barátnőjével többet beszélt, velem meg csak néha. Neki mondott olyan dolgokat is amiket nekem nem. Úgy láttam vele sokkal jobban megérti magát :( Pedig azt hittem én is fontos vagyok neki. Nálatok is volt már ilyen?
2011. aug. 11. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Fontos vagy Neki! Lehet a másik barátnővel azért beszélt többet, mert Vele volt kapcsolatba az ügy, jobban hozzá tudott szagolni a témához.
2011. aug. 11. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Ez nem feltétlenül kivételezés. Az is lehet, amit az első írt vagy lehet, hogy a másik barátnőével kevesebbet találkozik, mint veled.
2011. aug. 11. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem gond. Olyan nagy baj ha mással többet beszél és másról?
2011. aug. 11. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sem gond.Velem nem volt még ilyen,mert általában amikor többen megyünk,akkor együtt nevetünk meg hülyéskedünk.

De velem mindig az volt,hogy mindenki mellettem akart ülni,mindenki velem akart lenni,meg ilyenek.És egy idő után zavart,hogy "rajtam" veszekedtek.Fogalmam sincs,hogy sikerült mindig így,hogy én legyek a középpontban.

Gondoltam majd amikor átkerülök egy másik iskolába megváltozik minden,de akkor sem. :)

2011. aug. 12. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Téged is ugyanúgy szeret, de előfordul, hogy mással kicsit könnyebben megérteti magát. Bár ha bandában vagyunk, akkor nálunk a dolgok mindenkihez szólnak.

Fa túl féltékeny vagy, elveszítheted.

2011. aug. 12. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!