Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csak az én gyerkőcöm ilyen?...

Csak az én gyerkőcöm ilyen? 5-7 perc alatt lerendezi a szopit :-0 Létezik, hogy csak én igénylem a komfortszopit?!

Figyelt kérdés

A súlygyarapodása jól alakul, az elmúlt egy héten170 gr volt.

4 hónapos,5770gr; 2970gr-mal született.

2015. febr. 4. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Irigyellek!

Az én babám nagyon lassan evett, közben elaludt, szenvedett.

Amúgy a mai napig nagyon-nagyon lassan eszik, persze már rendes ételeket.

Nekem minden szoptatás max. 10 percig volt kényelmes, utána elfáradtam, és sokszor már kényelmetlen volt.

Úgyhogy irigyellek, hogy ilyen "gyorsevő" és jól fejlődő babád van! :)

2015. febr. 4. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Első babámnál minden evés legalább fél óra volt, már picit nagyobb korában is. Úgyhogy teljesen meglepődtem, mikor a második babám max. 10 perc alatt lerendezte az evést. Ha a kedve és a súlya rendben van, ne aggódj ezen!
2015. febr. 4. 12:24
 3/4 aHermann ***** válasza:

Szia!

Nálunk a nagy és a pici (volt) olyan hogy, gyakorlatilag csak ettek, és ezt elég gyorsan. A középső egész nap cicin lett volna, ha hagyom. Imádott evés alatt, után még cumizgatni. Erről azonban leszoktattam, mert a mellem látta kárát.

Szeretek/szerettem szoptatni, de nekem kényelmesebb, és jobb, ha hamarabb lerendezik a dolgot.

2015. febr. 4. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is irigyellek, teljesen jó ez így :)

Amúgy meg várd ki a fogzást, hátha borul az egész szopi-trendetek!

2015. febr. 4. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!