7 perc szopival jól tud lakni egy 3.5 hetes baba?
Jóllakhat. Én mindhárom gyerekemet mértem mindig, hogy mennyit szopnak.
Volt amikor 5 perc alatt sokat szoptak, máskor 20 perc alatt nagyon keveset.
Ha éhesek, akkor úgy is jelzik.
Az elso fiam 10 percnel sose szopott hosszabban (es ezt is ugy, hogy en raktam vissza a mellemre, magatol elobb abbahagyta volna, neha hajlott csak a repetara), az atlag inkabb 5 perc volt. O rengeteget szivott ki minimalis ido alatt: mar 4 naposan siman 100 milit letolt ennyi ido alatt (aztan orran-fulen jott vissza, de az mas kerdes :) ). Es max 6-szor evett, de inkabb csak 5-szor 3 hetes koratol. 2 honapos koratol pedig mar srabilan csak 5-szor. Szoval igenis van ilyen!!! Egyebkent 1,5 evig szoptattam.
A kistesoja meg van, hogy 40 perceket nyammog 50 miliert 4 hetesen. Es legalabb 8-szor eszik, de inkabb tobbszor... Nagyok az egyeni kulonbsegek, minden baba mas.
szia
az én babám 5percig evett az elején mindig-és megkaptam folyamatosan a dokitól,hogy kövér,tokája van...(kedves)mondtam,hogy ezt a pár percet már nem csökkenteném le,ha nem haragszik.akkor azt monbdta,h valószinű erős a tejem.szóval,a válaszom igen,ha nálatok is ez áll fent.a pici,ha elengedi a bimbót,nyugodt-és 3óra múlva éhezik kb meg,akkor jó igy.bár én mindig méricskéltem az elején.van mérleged?
Amíg szoptattam a kisfiamat, mert volt tejem, addig rengeteg tejem volt, szoptatás előtt és után egyaránt fejnem kellett, soha nem szopizott 10-15 percnél tovább, jó, ha összességében max. 10 percet szopizott és jól lakott. 3 óránként evett.
Szóval igen, jól tud lakni.
A cicidet meg lehet utána megnyugvás miatt keresi, mert ha már nem szívja a cicit, akkor nem éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!