Diétás kismamik, ti mit szoktatok enni, amitől jól is lehet lakni és a baba is hízik tőle?
Rámparancsolt a védőnőm, hogy diétázzak 55 kg-ról indultam, most 67 vagyok szóval 12 kg felszedtem, a baj az, hogy az elmúlt egy hónap alatt jött rám 5kg ami azt mondta sok és most egy hónap alatt 2kg szedhetek fel, de azt sem tudom, hogyan kezdjem, párolt zöldséggel és gyümölccsel nem tudok jól lakni, és a babám ettől, hogy fog tudni hízni. Tud valaki pár jól bevált receptötletet?
27 hetes kismama:)
Szerintem se foglalkozz a vedonovel,ez alkati kerdes,max ne ess tulzasokba!+23 kg-nal tartok pedig figyelek ha betartanam az orvos utasitasat allandoan leesne a cukrom(es mar elegem van a rosszul letekbol).A lektobb ismerosom 20-27 kg korul szedtek fel ,de 1 even belul mindegyikukrol lement mindefele szadista dieta nelkul :-)
37 hetes
Szia!
Mi majdnem egy 'cipőben járunk'!
Én is 27hetes vagyok. 54kilóról indultam,most 73 vagyok!
Bár nekem még kimondottan nem mondták,h diétázzak,vagyis nem igy mondták! A héten mondta a dokim,h húst hússal egyek! Ja,tojást is ehetek akármennyit.
Állitólag fehérje dúsan kell étkezni! Kerülni kell a cukrot,a sót,a kenyeret! Nekem ezt mondták!
Remélem segitettem!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!