Az Ikeában a Baba-mama szoba csak babáknak és mamáknak van? Ha igen, mit keresnek ott az apukák?
Nem olvstam vegig minden valaszt, igy bocs, ha irtak mar, de a Bp-i IKEA-ba 3-om b-m szoba van. Mind a harom "egy szemelyes", tehat egyszerre ket csalad nem fer be!
En is szoptattam mar ott a lanyaimat es volt, hogy rank akartak nyitni. Csak, hogy en barhova megyek be (illemhelyre), magamra tarom az ajtot.
Es igen, a ferjem is bejott a nagyobbik lanyunkkal. Amig en szoptattam, addig o kocserelte a nagyobbik pelenkajat, mert akkor meg pelenkas volt.
Aki meg beszeretne jonni, az vagy kopog vagy ha lepattan az ajtorol (mert zarva van), kint varakozik. En is rengeteget vartam mar anno, hogy diszkreten tudjak szoptatni.
Elofordult, hogy az etterem legvegebe ultunk le, en hattal mindenkinek es teljesen letakarva szoptattam az akkor meg par honapos nagylanyom.
Két fotel, tehát két hely. Ketten már voltak bent. Akkor te voltál a betolakodó, nem az apuka, aki már pakolta kifelé a gyerekeket.
De ismételten, miért nem szólsz? Tudod, néma gyereknek...
Olyan öregasszonyos viselkedés a "nem szólok, de ezekamaifiatalokjáááááájjjj...."
Tényleg szólni kellett volna, hogy szoptatni szeretnél. Intelligens pasi rögtön húzza ki a csíkot. Bizonyára azét volt bent, mert a másik nőt nem zavarta.
Én tényleg szóltam volna udvariasan.
Én a bp-it ismerem, ha én látnék ott valakit hogy szoptat, akkor kijönnék és várnék, nekem esztembe sem jutott hogy beüljek másik nő mellé szoptatni, pelenkát cserélni. Meg úgy emlékszem, hogy be is lehet zárni, tehát nekem olyannak tűnik mint egy wc, hogy egyszemélyes :) Én csak pelenkázásra használtam, egyszer benyitott valaki aki be akart jönni a gyerekével, de kint vártak. Nem is feltételeztem volna hogy beül a fotelba mikor én a kakis popsit törlöm a másik meg szoptatni készül. De ő sem így gondolta, mondom megvárt.
Amúgy valóban ha a budaörsi úgy van kialakítva hogy többen is szoptathatnak akkor apukának illett volna kifáradnia. Viszont több hely is van a szoptatásra, A bp-ibe az étteremnél fent van a székeknél is egy elszeparált rész meg a nő mosdó felé is.
De valóban volt már ilyen topic...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!