Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az Ikeában a Baba-mama szoba...

Az Ikeában a Baba-mama szoba csak babáknak és mamáknak van? Ha igen, mit keresnek ott az apukák?

Figyelt kérdés
Múltkor bementem szoptatni. Következő: Anyuka babával fotel 1.-ben. Mellettük anyuka babával, ééés nagytesó apukával, hogy a helyet foglalják? Ők miért nem tudnak kint várni?? Szerencsére az én férjem nem ilyen tuskó, hogy bejön egy ilyen helyre. Nem szóltam semmit, de belül elküldtem a francba.
2015. febr. 3. 20:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Sztem sokan nem tudnak a baba-mama szobáról (ha nem jár sokat az Ikea-ba, és nem ment a mosdók felé), mint ahogy az ingyen bébiételről sem (még ha ki is van írva). Már volt,h szóltam egy anyukának, mert láttam,h szegény kínlódik a szoptatással az éttermi részen. Egyébként ha a másik Ikea szobájában több fotel is van szoptatásra, akkor az apának tényleg nem kéne bent lennie. Én szóltam volna. 6os vagyok
2015. febr. 3. 20:58
 12/30 A kérdező kommentje:
Itt szerencsére volt mama. Pelenkázni meg lehet máshol is, nem csak a szoptató szobában. esetleg apuka megvárja, amíg üres lesz, és bemegy pelenkázni. Ilyen elméleteim is vannak.
2015. febr. 3. 20:59
 13/30 anonim ***** válasza:
Hol van ez a szoba budaörsiben? Én csak abba "járok" ami az étteremnél van, de az nagyon pici.
2015. febr. 3. 21:00
 14/30 A kérdező kommentje:
Lent a bejáratnál, a mosdóknál, a játszóház mellett. Két fotel, két pelenkázó, mosdókagyló, kis asztal, kis székek a tesóknak.
2015. febr. 3. 21:01
 15/30 anonim ***** válasza:
63%
Én továbbra is azt mondom, hogy ha valami nem tetszik, szólj. Ha a másik anyuka sem szólt, akkor az apa miért feltételezze, hogy bárkit is zavar a jelenléte? Ha meg egyébként is készülődtek kifelé, nem értem, mi volt a gond.
2015. febr. 3. 21:04
 16/30 anonim ***** válasza:
Na tessék 😊. Még én írom, h sokan nem tudják hogy van baba-mama szoba, és a lentit észre sem vettem még.
2015. febr. 3. 21:15
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van akit nem zavar, de én se szívesen raknám ki a mellem egy idegen férfi jelenlétében..
2015. febr. 3. 21:25
 18/30 anonim ***** válasza:
Milyen ingyen bebietel van ott? Errol nem is hallottam.
2015. febr. 3. 21:46
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszene a dolog! A férjem tuti nem ülne be a nyakunkra. Engem az bosszantott mindig mikor terhesgondozásra jártam (uh, vérvétel, ctg), ráadásul nyáron a 40 fokban, hogy a kisérő leendő apukák foglalták a legtöbb ülőhelyet. Na a második ilyen ácsorgás után szóvá tettem a dolgot. Ha a férfinek nincs annyi esze, hogy egy ilyen szituban kivonuljon, legalább a feleségének lenne annyi hogy szóljon neki.
2015. febr. 3. 21:48
 20/30 anonim ***** válasza:
Univeres, pár fajta (csak bio). Egyébként sem drága, 290, de ha a szülők esznek főételt, akkor 1 db ingyen van az 1 év alattiaknak. De ma a csaj tök rendes volt, kettőt adott ingyen. Lehet,h azért mert két főételt ettünk. De volt már,h nem szóltunk, nem figyeltünk, és felszámolták.
2015. febr. 3. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!