Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az Ikeában a Baba-mama szoba...

Az Ikeában a Baba-mama szoba csak babáknak és mamáknak van? Ha igen, mit keresnek ott az apukák?

Figyelt kérdés
Múltkor bementem szoptatni. Következő: Anyuka babával fotel 1.-ben. Mellettük anyuka babával, ééés nagytesó apukával, hogy a helyet foglalják? Ők miért nem tudnak kint várni?? Szerencsére az én férjem nem ilyen tuskó, hogy bejön egy ilyen helyre. Nem szóltam semmit, de belül elküldtem a francba.
2015. febr. 3. 20:38
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom, talán mert egy család és leültek, mivel senki más nem volt bent? Esetleg, ha bemész, rájöttek volna, hogy nincs ott helyük, de amíg tök egyedül vannak, miért ne lehetnének ott? Mitől van benned ekkora feszültség? Meg kellene keresned a módját a levezetésére, mert maholnap leütöd a postást, amiért hangosan veszi a levegőt!
2015. febr. 3. 20:40
 2/30 A kérdező kommentje:
Már ült ott egy anyuka babával. És bementem. De nem mentek ki. Olvass figyelmesebben. A postás csaj jó fej, őt szeretem.
2015. febr. 3. 20:42
 3/30 anonim ***** válasza:
57%
Én sem értem a felháborodást. Nem volt bent senki rajtuk kívül. Ha ennyire zavart, miért nem kérted meg szépen, hogy menjen ki, mert szoptatni szeretnél? Biztos nem harapta volna le a fejed. Ha csak magadban puffogsz, senki sem fogja érteni, mi bajod van. Tudod, néma gyereknek...
2015. febr. 3. 20:43
 4/30 A kérdező kommentje:
Családi életet meg éljenek otthon. Vagy moziban. Vagy étteremben. Vagy egy parkban.
2015. febr. 3. 20:43
 5/30 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy ült már ott egy MÁSIK anyuka is egy babával könyörgöm. És én is bementem. Akkor állt fel a szóban forgó anyuka a babával, és mellettük apuka várt a nagytesóval. Leültem a fotelbe. Összenéztem a MÁSIK anyukával. Család ráérősen öltözködött, majd mikor mindenkin minden ruhadarab fent volt, kimentek. Babakocsistul, kisbabástól, nagytesóstól, apukástól...
2015. febr. 3. 20:46
 6/30 anonim ***** válasza:
97%
Pl. lehet,h apuka/testvér segít. Ez melyik IKEA? Mert a budaörsi baba-mama szobába ennyien be sem férnek. Számomra ott úgy evidens,h egyszerre egy család van bent. Mindegy,h az csak a baba és anyukája, vagy esetleg ott van apa, vagy a testvér is.
2015. febr. 3. 20:48
 7/30 anonim ***** válasza:
23%
Hát igen, én meg attól fordultam egyet magamban, vagy hangosabban? hogy az anyuka a babáját az arcomban szoptatta az étkező kellős közepén. A szoptatós szoba is üres volt, mert oda szaladtam be a babámmal kezet mosni kb. 5 perccel előtte. Sajnos én sem küldhettem el a francba, hogy nem érdekel a szoptatása amikor ebédelek a családommal és mellesleg egy 5 hónapos babával voltam, akit üvegből is meg tudtam etetni egyszer.
2015. febr. 3. 20:53
 8/30 A kérdező kommentje:
Igen, de itt három anyuka, három baba. Plusz egy apuka, egy nagytesó. Hát befértünk, de neccesen, azért mentem csak be, mert már a nagycsalád készülődött (a pasi a tesóval ki nem ment volna előre), és megkérdeztem, bemehetek-e. Mindegy, amúgy a budaörsi volt.
2015. febr. 3. 20:54
 9/30 anonim ***** válasza:
66%
Bocs, de ha apuka viszi magával a babát vásárolni, akkor a te elméleted alapján be sem viheti pl pelenkázni, mert ő nem mama? És mi van, ha nincs is mama???
2015. febr. 3. 20:54
 10/30 A kérdező kommentje:
...na az étkező közepén szoptatási is csúcs. Szerintem a szoptatásfelkészítő tanfolyamokon az illemet is kéne tanítani.
2015. febr. 3. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!