Kizárólag anyatejes babának adtatok cumit?
Mindkét gyereknél megpróbáltam kínomban akkor, amikor már annyit evett csak a cicin cumizás közben, hogy jött visszafelé, de csak cicin nyugodott meg, aludt el. Féltem, hogy nagyon meg fog fájdulni a hasa, ezért megpróbáltam cumit adni neki.
Közben rettegtem, nehogy cumizavaros legyen tőle, de egyik sem fogadta el.
Megmondom őszintén, megkönnyebbültem még így is, hogy nem kellett neki, de ha szívesen elfogadta volna, akkor adtam volna.
Nagyon cicifüggő volt a kisfiam. Most a kislányom 3 hónapos, nála is megpróbáltam ugyanezért, de ő sem kérte, bár ő nem függő.
Tiszta hülye vagyok, de furdalt volna a lelkiismeret, ha elfogadták volna, valahogy úgy éreztem, hogy magam helyett adom nekik.
Még kérdést is írtam ki róla, ha jól rémlik.
Nagyon ambivalens érzéseim voltak a cumival kapcsolatban.
persze hogy adhatsz...én is próbáltam, sétához, altatáshoz, de nem kellett neki, naná, ujjszopós lett :( szerencsére a 6. hónap környékén átszokott a cumira.
szerintem tartsd mindig a keze ügyében, valamivel úgyis nyugtatni fogja magát, ha a cicid nincs kéznél, vagy cumi vagy az ujja. és a cumit lényegesen egyszerűbb tőle elvenni ha nagyobb lesz+tisztán tartani is könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!