Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Koraszülött babámnak kell...

Koraszülött babámnak kell fejnem. Hogyan gyorsitsam a tejet igy hogy nem szopja?

Figyelt kérdés
Tegnap császároztak a 28.-hétben. Nagyon fontis lenne neki az anya tej! Kérem aki tud bármilyen tanácsot elfogadok! Szeretném megmenteni őt.

2015. jan. 25. 21:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszkat.

Van gépimellszivóm egyenlöre nem jön tej :-( és fáj a bimbóm is a szívótól.

2015. jan. 26. 22:27
 12/18 anonim ***** válasza:
masszírozd a melleidet sűrűn, nekem az is segített a beindulásban. de kellett 48 óra, szóval nyugodj meg, még beindulhat, és óriási baromságnak tűnhet, amit mondok, de tényleg próbálj meg megnyugodni a baba miatt, sajnos a stressz nem segít a tejtermelésnek.
2015. jan. 26. 22:34
 13/18 anonim ***** válasza:
nekem csak a 3.-4.nap indult be,addig alig volt 2-5csepp. ne aggódj. a fájás elfog múlni,addig is fejj úgy,hogy a minimumra veszed a mellszívót,mikor megszoktad,picit erősebbre,azt is megszoktad akkor megint. én ilyen pár perces különbségekkel vettem erősebbre amíg nem szoktam meg,jobb mint ha hirtelen a maxon kezded,hát az a mellszívó én úgy éreztem az elején épphogy a lelket nem szívja ki belőlem (de elfog múlni majd az érzékenység) és az nagyon sokat segít,ha nem görcsölsz rá,neklem is otthon indult be,szerintem rágörcsöltem nagyon hiszen a 2.naptól ott mérlegeltek állandóan,hogy mennyit eszik. szülés utáni nap (kora este szültem) mérték,és még beszóltak,hogy anyuka hát nincs magának teje? szóval ne görcsölj rá,és menni fog :-)
2015. jan. 27. 08:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is koraszulott a kisebbik.

4 hetig nem tudtam szoptatni es megis sikerult fenn tartani sot emelni folyamatosan a tej mennyiseget! 4 het utan pedig elkezdtem szoptatni, mar 7 honapos es meg mindig szopizik!

Szoval drukkolok minden rendben lesz!!

Elektromos mellszivot ajanlok. Reggel 9tol este 9ig 3 orankent lehetett menni a picihez, ezekre az alkalmakra fejtem,ezen kivul meg reggel fel 6kor es este fel 12kor. Ejjel sohase fejtem. Eleinte kicsit adnak nekik es nezik h hogy reagal a pici gyomruk

Mi a maradekot lefagyasztottuk,ferjem hordta haza hutotaskaban.

En 2 hetig voltam korhazban tovabb nem maradhattam, sok folyadekot ittam es gyakorlatilag zabaltam. Igy utolag ezt nem kellett volna de akkor ugy ereztem h nem erdekel semmi csak legyen rendesen tejem.

Tejserkentesnek tudom ajanlani a Karamalz malata italt, utrica urens homeo bogyot.

Hogy vagytok?? Mennyivel szuletett,most mekkora?

Jo egeszseget kivanok Nektek!!!

2015. jan. 31. 22:27
 15/18 A kérdező kommentje:

Lassan 3-hete a szülésnek

Most alkalmanként 50-60ml van. Ez nem kevés egy kicsit?

Egy normál idöben született 3-hetes baba mennyit eszik?

Köszi a sok választ!

2015. febr. 11. 08:53
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem ez teljesen oké, ennyit meg is eszik? mert több, mint szuper :))
2015. febr. 11. 09:08
 17/18 anonim válasza:
Nagyon ügyes Babád van, ha ennyit eszik:) Egyáltalán nem kevés!
2015. febr. 12. 12:01
 18/18 A kérdező kommentje:

33 ml eszik,ez egyenlőre elég ahoz hogy gyarapodjon.

Csak arra gondoltam hogy egy hónap múlva már kevés lessz az 50ml tejem.

2015. febr. 12. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!