Koraszülött babámnak kell fejnem. Hogyan gyorsitsam a tejet igy hogy nem szopja?
Köszönöm a válaszkat.
Van gépimellszivóm egyenlöre nem jön tej :-( és fáj a bimbóm is a szívótól.
Szia, nekem is koraszulott a kisebbik.
4 hetig nem tudtam szoptatni es megis sikerult fenn tartani sot emelni folyamatosan a tej mennyiseget! 4 het utan pedig elkezdtem szoptatni, mar 7 honapos es meg mindig szopizik!
Szoval drukkolok minden rendben lesz!!
Elektromos mellszivot ajanlok. Reggel 9tol este 9ig 3 orankent lehetett menni a picihez, ezekre az alkalmakra fejtem,ezen kivul meg reggel fel 6kor es este fel 12kor. Ejjel sohase fejtem. Eleinte kicsit adnak nekik es nezik h hogy reagal a pici gyomruk
Mi a maradekot lefagyasztottuk,ferjem hordta haza hutotaskaban.
En 2 hetig voltam korhazban tovabb nem maradhattam, sok folyadekot ittam es gyakorlatilag zabaltam. Igy utolag ezt nem kellett volna de akkor ugy ereztem h nem erdekel semmi csak legyen rendesen tejem.
Tejserkentesnek tudom ajanlani a Karamalz malata italt, utrica urens homeo bogyot.
Hogy vagytok?? Mennyivel szuletett,most mekkora?
Jo egeszseget kivanok Nektek!!!
Lassan 3-hete a szülésnek
Most alkalmanként 50-60ml van. Ez nem kevés egy kicsit?
Egy normál idöben született 3-hetes baba mennyit eszik?
Köszi a sok választ!
33 ml eszik,ez egyenlőre elég ahoz hogy gyarapodjon.
Csak arra gondoltam hogy egy hónap múlva már kevés lessz az 50ml tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!