Mi a baj a három óránkénti szoptatással?
szerintem kb ugyanaz a két módszer csak máshogy hivjak
ha 1 oraig hagyod cicin, megszokja hogy az eves egyoraig tart. raadasul tul eszi magat, 1 ora mulva kinlodik - se te se o nem tudjatok mitol. te ehsegnek ertelmezed es cicire teszed amitol o mrgnyugszik ideig oraig mig ujra tul nem eszi magat. na ez nyűg. es igenis elejet lehet venni, ha már kezdetektol felvesz egy tempot a baba, raerez h a cici evesre valo nem alvasra - ebresztgeted es 30 perc utan elveszed tole. sir? nem baj. ha hasfajos lesz meg inkabb sirna. nem, nem kell sirni hagyni. fel kell venni bofiztetni vallon elaltatni. jobbat fog aludni mintha 2 orat lett volna cicin es ossze vissza bukna magat. es igy inkabb ki fogja huzni 3 orat mintha megszokja h egesz nap ehet
szoval szoptass 3 orankent es egyben igeny szerint - de nem kell rogton cicit adni neki minden nyekkenesre.
10-es vagyok
Én jelenleg is igény szerint szoptatok. Van hogy 2, de van hogy 4 óránként. Ahogy igényli. Sosem volt órákig mellen, sosem aludt cicivel a szájában. Sosem komfortcicizett. Sosem bukott. Sosem volt hasfájós. Ha szoptatás után 1.5 órával éhes, én bizony megszoptatom.
10es és 12es vagyok
Bocsi, kicsit lenyugodtam. De engem mindig kiakasztanak az ilyen emberek. Hogy várhatják el, hogy minden gyerek ugyanolyan időközönként ugyanannyit egyen?! Pl ha a gyerek nem jelzi hogy éhes 3 óra elteltével, akkor is meg kell etetni? Aki nem igény szerint szoptat az vagy tömi, vagy éhezteti a gyerekét, kicsit eltúlozva persze.
Félreértés ne essék, akinek a gyereke 3 óránként éhes, az persze szoptasson 3 óránként. De szerintem ez igény szerinti szoptatás, annak ellenére, hogy lényegében ugyanaz.
És nem értek egyet azzal, hogy az igény szerinti szoptatáskor mindenre a cici a válasz. Akkor kell megszoptatni, mikor jelzi, hogy éhes, fölöslegesen nem kell tömni.
A minden nyekkensésre mellre tevés nem egyenlő az i.sz. szoptatással!!!
Nekem az első 6 hétben szinte nonstop szopizott a babám, aki most 3.5 éves, vannak az i.sz. szoptatás által jelentett kötöttsgeknél komolyan gondol is később, írásba adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!