Szoptatás vagy tápszer? Bőv. Lent
Nekünk szerencsére anyatej.
Ha nem lenne, akkor azt hiszem, előbb azt próbálnék szerezni és csak legvégső esetben tápszert.
utolsónak:
na ez nagyon elszomorító, és már sok helyen olvastam, hogy a fejlett ny európában nem nagyon szoptatnak, nem akarnak.
Szóval lehet ott minden csili-vili, de azért ez már nem normális
Aztán meg az 4-5 éve gyerek egész nap chipset zabál, kólát iszik és nyomja ps-t
Kedves kérdező!
Van a bal oldalon egy kereső, ahova ha beírtad volna, akkor rengeteg kérdés kijön a tápszer kontra tej témában.
Sok sok oldalt végig tudtál volna olvasni hogy ki-hogyan-miért és még jó sok anyázást és leszavazást is, amiért valaki egyik vagy másik úton jár.
Elég egy-két vehemens anyuka és megint csak a viták fognak fellángolni!
Szoptatás!Mindent megtettem a tejért.4,2.5,6 hónapig tudtam csak szoptatni őket.Ettem,ittam,híztam,de a menstruációm mindig hamar megjött és vége lett a tejemnek.
Viszont,amit nem bírok:
Nagy gyerekeket,akik már mást is esznek nyilvános helyen pl:stand az anyukájuk ott szoptatja.Ez már nem a táplálásról szól.
szoptattam, mind a kettőt kizárólag 5 5és fél hónapos korukig, aztán HA pépet kaptak kiegészítésnek. Utána szoptattam még másfél éves korukig. Tápszert adni akartak rögtön a harmadik napon, de mondtam, inkább haza jövökmost nyomban a kórházból saját felelősségre és akkor rögtön azt mondták, jóó akkor ne legyen tápszer, fejjünk tejet és azt adjuk pótlásnak ha kell.
Anglia egyébként sem a szülői szeretet országa, nem véletlen, hogy már talán nyolc éves gyerekek is büntethetőek, mert szigorítani kellett a törvényt annyi kis gyilkos szaladgált az utcákon. Úgyhogy miért pont szoptatnának, amikor egyébként sem sokat foglalkoznak a gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!