Anyatej savanyú?

Figyelt kérdés
8 hónapos múlt a lányom hordom az anyatejet/de már csak 31.-ig jár/ mert sajnos csak 4 hónapos koráig tudtam szoptatni.A lényeg hogy én főzőm ki az üvegeket amit viszek a tejnek /napi 8dl tud adni/Ma ahogy vettem ki a hűtőből és lecsavartam a tetejét megcsapott a savanyú szag.Minden üveget bedátumoz így mindig azzal kezdem ami régebbi.2-3 naponta megyünk érte mert nem helyben van de állítólag meg a védőnő szerint is 2-3 napig eláll a hűtőben.Akkor mi az oka hogy savanyú lett?
2015. jan. 18. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérdező: vszeg megromlott, a lejárati dátum nem biztosítás.
2015. jan. 18. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Ott helyben veszi le a tejet vagy a hűtőből adja? Lehet, hogy nem aznapi volt.
2015. jan. 18. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Én tejleadó vagyok és nálunk úgy adják a steril üveget. Szóval lehet nem volt teljesen tiszta az üveg. Bár hozzáteszem az anyatejnek 1-2 nap után alapból elrős az illata. De gondolom ezt te is észrevetted. Biztosra úgy mehetsz ha a maradék tejet amit nem evett meg a pici előlhagyod 1-2 napra és utána megtudod állapitani milyen a romlott tej. Amúgy rázd össze ha nem nem vegyül el a zsíros rész akkor tutira rossz. Neten olvass utána hogyis van mert már én sem emlékszem pontosan.A.
2015. jan. 18. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!