Hogy tegyem mellre a babám, hogy ne legyen sebes a bimbóm?
Figyelt kérdés
Sajnos csak bölcsőtartásban tudom szoptatni, talán ez a baj? Vagy túl sokáig volt rajta és kiázott a bőröm? Még csak 6 naposak vagyunk, ő nagyon ügyes, ezért szeretném szoptatni. Mostmár csak 10 percig van rajta, kenem és vettünk bimbóvédőt, de így elég macerás, aláfolyik a tej és igazgatni kell szopi közben.2010. febr. 6. 17:16
1/2 anonim válasza:
Az elején majdnem mindenkinek kisebesedik. Nekem is ki volt sebesedve, a legjobb megoldás, hogy ha szopi után, vagy a szopik között, többszőr anyatejjel átkened a bimbót. nekem ez segített.
Ha nagyon kisebesedik akkor a lansinol kenőcs jó rá, azt hiszem így hívják. Ez a krém azért is jó, mert a baba nem baj ha lenyalja, szóval nem kell lemosni.
Kitartás a szopival kapocsolatban, ídő kell, hogy összeszokjatok, ez legalább 1 hónap. Később már "fejenállva" is tudsz szoptatni. Én sokat szoptattam fekve, oldalra fekve, mivel császáros voltam.
2/2 anonim válasza:
Szia, mi három hetesek vagyunk, az első másfél-két hetet végigszenvedtem, kisebesedett a bimbóm. Én a motherlove bimbókrémet használom, 100% természetes, nem kell lemosni, és mostanra teljesen rendbejött. A pozíciókat próbálgasd párnákkal, nekem a szopis párna is bejött, a "hónalj"tartást szeretem a legjobban. Eleinte csak feve tudtam szoptatni,ahogy a kórházban megtanultam, most az az egyetlen pozíció, amit nagyon ritkán használok. Próbálkozz bátran, főleg akkor leszel majd lelkes, amikor a kezdeti fájdalom alábbhagyott. Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!