Fogyás szoptatás alatt? Minden tapasztalat érdekel!
Ha valakit csak pusztán a szoptatás fogyasztott, mennyit fogyott, mennyi idő alatt?
Ha sportolt valaki az mikortól tette és milyen sportot?
Én kilóban nem sokat fogytam, a terhességet 57 kilóval kezdtem (szülni 67 kilóval mentem), és szülés után három hónappal 53 kiló lettem. Csak az volt a fura, hogy közban ettem, azaz zabáltam! Sokat, és kalóriadúsan.A környéken az összes cukrászdájában ismertek, mert amikor sétáltattam a gyereket, mindig bementem ide-oda egy-egy forró csokira, sütire. Az Eszterházy tortaszelet volt a gyengém. 1-2 szeletet mindennap befaltam. Se előtte,se utána nem szerettem a kólát, de a szoptatás idején muszály volt innom, mert majd megpusztultam, annyira kívántam.
Igaz is, hogy rengeteg tejem volt. Már 22 hónapos a lányom, még este-reggel megiszik 1,5-1,5 dl anyatejet. De én már visszahíztam 55 kilóra, és elmúlt a farkasétvágyam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!