Szerintetek nem kicsi?
Figyelt kérdés
A 9 hónapos kisfiam 9. hetes és 4000gramm. 3000grammal született. Anyatejet pótolom tápszerrel, amelyből annyit és akkor eszik amikor csak akar. köszi szépen a válaszokat!2010. febr. 3. 17:34
1/5 A kérdező kommentje:
elnézést!!!!! 9. hetes, nem hónapos!
2010. febr. 3. 17:35
2/5 Vilcsianyuja válasza:
Több helyen olvastam, hogy a súlygyarapodás normális üteme heti 120-250g hetente. Ha azt vesszük, hogy a Te babád 8 hét alatt 1 kg-t hízott, akkor átlagban éppen 125g jön ki, ami "normális". De a babák fejlődési üteme egyéni, úgyhogy ne nyugtalankodj, a gyerekorvos úgyis szól, ha szerinte gond van. Próbálj meg először szoptatni (mindig az legyen az első, aztán a tápszer), hátha a sűrűbb próbálkozásoktól megszaporodik a tejed.
3/5 anonim válasza:
Szia!Mi is 9 hetesek vagyunk és én is idegeskedtem,mert úgy gondoltam,hogy nem elég a súlya a törpénknek.3700 grammal született(amiből hazajövetelkor 3490 lett) 1 hónaposan 4460gramm volt,a 2. hónap végén meg 5003gramm,keveseltem az első hónaphoz képest a hízását.A családban van gyermekorvos,föl is hívtam.Elmondta,hogy egy hónap alatt minimum 400 grammot kell hízniuk,ha ez alatt van,akkor valami nincs rendben,ha fölötte akkor minden oké.Tehát pont jók vagytok,ne idegeskedj!
4/5 anonim válasza:
Teljesen jó, hízott egy kiló 2 hónap alatt.
a lányom minden hónapban fél kilókat hízott, ma már 11 hónapos és semmi gond nem volt.
Amúgy 6 hónapig csak szopott, még mindig szopik.
9 hetesen kereken 5 kiló volt, 3950 grammal született.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!!!
2010. febr. 3. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!