Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek nem kicsi?

Szerintetek nem kicsi?

Figyelt kérdés
A 9 hónapos kisfiam 9. hetes és 4000gramm. 3000grammal született. Anyatejet pótolom tápszerrel, amelyből annyit és akkor eszik amikor csak akar. köszi szépen a válaszokat!
2010. febr. 3. 17:34
 1/5 A kérdező kommentje:
elnézést!!!!! 9. hetes, nem hónapos!
2010. febr. 3. 17:35
 2/5 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Több helyen olvastam, hogy a súlygyarapodás normális üteme heti 120-250g hetente. Ha azt vesszük, hogy a Te babád 8 hét alatt 1 kg-t hízott, akkor átlagban éppen 125g jön ki, ami "normális". De a babák fejlődési üteme egyéni, úgyhogy ne nyugtalankodj, a gyerekorvos úgyis szól, ha szerinte gond van. Próbálj meg először szoptatni (mindig az legyen az első, aztán a tápszer), hátha a sűrűbb próbálkozásoktól megszaporodik a tejed.
2010. febr. 3. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!Mi is 9 hetesek vagyunk és én is idegeskedtem,mert úgy gondoltam,hogy nem elég a súlya a törpénknek.3700 grammal született(amiből hazajövetelkor 3490 lett) 1 hónaposan 4460gramm volt,a 2. hónap végén meg 5003gramm,keveseltem az első hónaphoz képest a hízását.A családban van gyermekorvos,föl is hívtam.Elmondta,hogy egy hónap alatt minimum 400 grammot kell hízniuk,ha ez alatt van,akkor valami nincs rendben,ha fölötte akkor minden oké.Tehát pont jók vagytok,ne idegeskedj!
2010. febr. 3. 18:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Teljesen jó, hízott egy kiló 2 hónap alatt.

a lányom minden hónapban fél kilókat hízott, ma már 11 hónapos és semmi gond nem volt.

Amúgy 6 hónapig csak szopott, még mindig szopik.

9 hetesen kereken 5 kiló volt, 3950 grammal született.

2010. febr. 3. 19:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!!!
2010. febr. 3. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!