Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan válasszam el 16 hónapos...

Hogyan válasszam el 16 hónapos kislányomat?

Figyelt kérdés
Egyre fárasztóbb a szoptatás, ő pedig nagyon cicifüggő. Nem valami nagy az étvágya, emiatt eddig nem is akartam leszoktatni. Mostanában reggel és este szopizik, valamint a délutáni alvása előtt és után is. Éjszaka még vagy 3-szor kéri, és ha napközben el kell mennem valahova, a hazaérkezésem után is azonnal szopizni akar. Azt szeretném, h nyárra már ne kelljen a cicizéssel bajlódni. Van valami kíméletes módszer az elválasztásra? Azt se akarom, h nagyon sírjon...
2010. febr. 3. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
kend be citrommal, szerintem az jó módszer.
2010. febr. 3. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el,ha simán nem adod neki oda 1-2 napig sirdogál majd,utána eszébe sem jut soha többet..ez az élet rendje,egyszer abba kell hagyni a szoptatást ha valamelyik fél,te vagy a baba már nem igényled..16 hónaposan meg már amugyis csak nyugtatja magát vele,cuppog rajta,enni nemhiszem hogy sokat eszik,vagy ha igen ugysem attol fog jollakni. De a citrom is beválhat.Most majd jönnek az ősanyák és megdobálnak kővel,de szerintem még egy gyerek sem halt bele hogy sirt 2 napig a ciciért,vagy hogy citromos mellbimbót nyalt meg és többet nem kellett neki.
2010. febr. 3. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:
első vagyok, szerintem a citrom azért jobb, mintha simán hagyná sírdogálni, mert nem bömböli fel az egész házat (apa, vagy ha vannak nagyobb tesók)
2010. febr. 3. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
nálam ez a 1-2 napig nem adom neki és elfelejti nem jött be. 2 hétig megtagadtam tőle mikor kérte és még mindig sír utánna. teljesen még nem akarom elválasztani, csak alvás előtt kap és ha kiköpi nem adok csak vizet.
2010. febr. 3. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 16hónapos babám nagyon cicifüggő volt, napi tíz cici minimum!Nem ment az hogy nem adom és kész, mert kiszolgálta magát!A különféle élelmiszerekkel való bekenés sem segített, mert imádja a csípőset, savanyút mindent, úgyhogy elég drasztikus megoldást kellet hogy válaszak!Körömrágás elleni lakkal kentem be a bimbóm.

Még mindig van hogy jön és előveszi, de rögtön visza is takarja!

Drasztikus de biztos módszer, viszont arra odakell figyelni, hogy rá legyen írva hogy gyerekeknek is ajálják

2010. febr. 5. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!