Hogyan válasszam el 16 hónapos kislányomat?
Figyelt kérdés
Egyre fárasztóbb a szoptatás, ő pedig nagyon cicifüggő. Nem valami nagy az étvágya, emiatt eddig nem is akartam leszoktatni. Mostanában reggel és este szopizik, valamint a délutáni alvása előtt és után is. Éjszaka még vagy 3-szor kéri, és ha napközben el kell mennem valahova, a hazaérkezésem után is azonnal szopizni akar. Azt szeretném, h nyárra már ne kelljen a cicizéssel bajlódni. Van valami kíméletes módszer az elválasztásra? Azt se akarom, h nagyon sírjon...2010. febr. 3. 14:23
1/5 anonim válasza:
kend be citrommal, szerintem az jó módszer.
2/5 anonim válasza:
Hidd el,ha simán nem adod neki oda 1-2 napig sirdogál majd,utána eszébe sem jut soha többet..ez az élet rendje,egyszer abba kell hagyni a szoptatást ha valamelyik fél,te vagy a baba már nem igényled..16 hónaposan meg már amugyis csak nyugtatja magát vele,cuppog rajta,enni nemhiszem hogy sokat eszik,vagy ha igen ugysem attol fog jollakni. De a citrom is beválhat.Most majd jönnek az ősanyák és megdobálnak kővel,de szerintem még egy gyerek sem halt bele hogy sirt 2 napig a ciciért,vagy hogy citromos mellbimbót nyalt meg és többet nem kellett neki.
3/5 anonim válasza:
első vagyok, szerintem a citrom azért jobb, mintha simán hagyná sírdogálni, mert nem bömböli fel az egész házat (apa, vagy ha vannak nagyobb tesók)
4/5 anonim válasza:
nálam ez a 1-2 napig nem adom neki és elfelejti nem jött be. 2 hétig megtagadtam tőle mikor kérte és még mindig sír utánna. teljesen még nem akarom elválasztani, csak alvás előtt kap és ha kiköpi nem adok csak vizet.
5/5 anonim válasza:
Nekem 16hónapos babám nagyon cicifüggő volt, napi tíz cici minimum!Nem ment az hogy nem adom és kész, mert kiszolgálta magát!A különféle élelmiszerekkel való bekenés sem segített, mert imádja a csípőset, savanyút mindent, úgyhogy elég drasztikus megoldást kellet hogy válaszak!Körömrágás elleni lakkal kentem be a bimbóm.
Még mindig van hogy jön és előveszi, de rögtön visza is takarja!
Drasztikus de biztos módszer, viszont arra odakell figyelni, hogy rá legyen írva hogy gyerekeknek is ajálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!