Mi a különbség az AVENT NATURAL kézi mellszívó, és az AVENT NATURAL KOMFORT kézi mellszívó között, valamint az AVENT ISIS mellszívó között?
Nekem ezek közül csak egy van, az Avent ISIS. Meg van egy Medela elektromosom. Na, a Medelával egy milit sem bírtam kisajtolni a melleimből, pedig úgy be voltak durranva, hogy a mellgyulladás határán voltam. Az Avent viszont szépen "dolgozott". Első babával is az Aventot használtam, csak gondoltam egy elektromos kényelmesebb lesz. Csak pénzkidobás volt.
Az Avent ISIS-t nyugodt szívvel merem ajánlani, engem sosem hagyott cserben.
A nyakrész kialakitása és a szilikonpárna között van különbség. Az Avent Isis a régebbi tipus, ennek a fej-nyakrésze bizonyos szögben illeszkedik a mellre, a Natural és a natural comfort fej-nyakrésze meg van döntve hátrafelé, kényelmesebb testhelyzetben lehet fejni. Az Isisben sziromszerű a szilikonpárna, a Naturalokban pedig szintén nagyon hasonló, de kicsit újitottak rajta, kb mint ahogy az Avent cumisüvegeknek az új natural cumijai már szirmosak. Tehát alapvetően a fej-nyakrész dőlésszöge a különbség, a naturallal elvileg kényelmesebb.
Van még az Avent Via, ez pedig az a tipus ahol adapter betekerésével azonnal a steril poharakba lehet fejni.
Mit lehet rajta imádni ? Hát azt hogy gyors strapabíró és alapos:) napi 1.5-2 liter tejet szívok le vele szóval azért időben nem mindegy. viszonylag halk így a picit sem zavarja ha éjjel használom. Drága de megéri !! Szóval ezért imádom... amúgy meg sosem válaszolok pivátra bocsi
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!