Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet növelni a tej mennyiségét?

Lehet növelni a tej mennyiségét?

Figyelt kérdés
Naponta kétszer szopizik még, reggel és este. Laktorherb teát van értelme inni, hogy ne apadjon el a tej? Szeretném, ha még most szopizna ezekben a hideg hónapokban.
2010. febr. 2. 18:23
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja, azt nem írtam, hogy 4 hónapos a kisfiam.
2010. febr. 2. 18:28
 2/9 xStefix ***** válasza:
51%

Hm, hogyhogy már csak kétszer szopik? 4 hósan még nagyon benne kéne lennetek..

Ihatsz teát, ha úgy érzed, hogy használ is, de a legbiztosabb tejserkentést a gyakori (igény szerinti) szoptatás jelentené.

2010. febr. 2. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Valóban, ennyi idősen ez kevés szopizás. A tea fogyasztásával nem nagyon hiszem, hogy növekedne a tejmennyiség. A tejmennyiség a gyakori szoptatással növelhető leginkább. Tehát csodákat magától a teától nem lehet várni
2010. febr. 2. 19:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Császárral szültem, és nem indult be a tejcsi. A kórházban is egész nap a mellemen lógott, de mikor hazajöttünk, eleve kapott tápot, mivel csak az 5. héten indult el úgy ahogy. Én még így is örülhetek, hogy szopizik, a családban írd és mondd: SENKI nem tudott szoptatni. Egyébként csodálatosan fejlődik, 7 és fél kg, és megkezdtük a hozzátáplálást is, doki tanácsára már egyszer főzeléket is kap. Ettől függetlenül nem szeretném, ha elapadna egyik napról a másikra a tej. Ezért kérdeztem, hogy legalább ez a szint fenntartható-e teával, vagy lehet-e növelni?
2010. febr. 2. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Egy pohár alkoholmentes sör is jót tesz ^^

Rengeteg folyadék.

Tejserkentő tea...

Több ötletem sajna nincs:S ^^

2010. febr. 2. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:
More milk plus tabletta,nekem nagyon bevállt,de sajna nem mindenkinél hat...az ára elég húzós.
2010. febr. 2. 21:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne add fel!!Minel többször tedd cicire.A teakban nem hiszek(nekem nem valt be)
2010. febr. 3. 08:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a tegyük többször cicire a babát dolog nem jött be nálam... ha nem jön eléggé a ciciből a tejcsi, azonnal ordít... kiköpi, elfordítja a fejét, és már üvölt is...
2010. febr. 3. 08:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Türelmetlen!!Hozzaszokott,hogy a cumisüveget nem kell sokaig szopcsizni,mint a cicit,es jön a tejcsi.Szerintem akkor is probalkozz a cicivel:ha van mellszivod,hasznald,mikor jön a tejcsi,akkor tedd cicire a babad.Talan bevalik.Aztan egy par alkalom utan hatha magatol fog szopcsizni.Tudom,hogy nem lesz könnyü,de probald meg!!Sok sikert
2010. febr. 3. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!