Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi tejet, és mennyi ideig...

Mennyi tejet, és mennyi ideig eszik az egy hónapos babátok?

Figyelt kérdés

Egy hónapos a kisfiam , és általában csak 1.5 órát bír ki két etetés között. Éjszaka alszik, a 8-9 órási etetés az utolsó, utána csak 6-7 felé kel fel. Mikor hazajöttünk a kórházból, akkor erős, szinte narancssárga volt a tejem (látszott a ruhapelenkán), most viszont halvány sárga.

Ezek azt jelentik, hogy gyenge a tejem (anyukám az volt) :(?

Ha tényleg gyenge, akkor mit tudok tenni, hogy erősebb legyen?

Köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 2. 13:58
 1/2 anonim válasza:

Nekem 2 hónapos a kislányom és hasonló cipőben járunk. Amíg a baba súlya a megfelelő ütemben gyarapszik,addig biztosan elég neki a tejed.

A színe meg azért változik,mert a tej összetétele is változik.

Ne aggódj,amíg szépen fejlődik, nincs gond!

2010. febr. 2. 15:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Amig hizik,addig nincs gond!!Mi is igy keztük,aztan mar ejjel is felebredt enni(2-3 orankent).Nekem eleinte annyira fajt a mellem,hogy sirtam minden etetesnel.A cici mindig a szajaban volt,alig tudtam töle elvenni.
2010. febr. 3. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!