Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lansinoh kenőcsöt használjátok...

Lansinoh kenőcsöt használjátok? Bevált?

Figyelt kérdés
Első babánál elment a tejem, mert úgy fáltak a véresre szívott melleim. Most ezt a kenőcsöt ajánlották. Tényleg olyan jó? Mert pl. a Bepanthen és társai nekem sajnos nem segítettek.
2010. febr. 2. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:
A bepanthen és társai nekem se vált be, a lansinoh-t nem használtam, de a medela purelan-ja nagyon jó volt. Bocsi, hogy nem konkrétan a kérdésre válaszolok, de nekem a véresre, hólyagosra szívott mellem alig volt érzékeny, nem fájt következő szopinál, mikor használtam, úgyhogy nagyon nagyon tudom ajánlani:)
2010. febr. 2. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem nagyon bevált, bár hozzáteszem, azért nem harapra véresre a babám a mellemet.
2010. febr. 2. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon jó volt. (Le se kell mosni, de nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy azért mossam csak le.) Igaz, véresre nem "harapta" a gyerek a mellemet, de még így is minden szoptatásnál jajgattam. Állítólag ez a véresre szívás attól is lehet, hogy rosszul van mellre téve a baba.
2010. febr. 3. 11:06
 4/4 anonim ***** válasza:
En is próbáltam sok mindent, de a lansinoh pikk pakk elmulasztotta. Nagyon jó szerintem, pont azért mert nem felületi kezelés, hanem beszivodas után belülről építi ujra a dolgokat...
2014. febr. 28. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!