Ti kínlódnátok a szoptatással?
Eleinte nem is volt tejem,aztán lassacskán lett,de csak 10ml-és van,hogy azis 2mellből,onnan tudom,hogy fejem is magam,hogy jobban termelődjön a tej,iszom a szoptatós Laktoherb teát,igyekszem sokat inni,de 10-max 15 milinél nemtudok többet lefejni 2 mellből.Még akkor sem,ha reggel fejek,és éjjel kimarad,akkor sincs több!
Szerintetek van így értelme? A babám nem is nagyon szívja már,sztem érzi,hogy nincs benne...
Kerdezo, az hogy uresnek erzed a melled, nem azt jelenti, hogy ures.
A tej nem ugy van, hogy megtermelodik es ott "van". Szoptatas kozben termelodik leginkabb. Azert mondjak, hogy szoptass minel tobbszor, hogy tobb tej termelodjon .
Csak mert a korházban a csajok mondták (akkor még egyátalán nem volt tejem) hogy az a jó,ha bevan "durranva" a mellem,és amikor nagyon telinek éreztem,nehéznek,és fájtak,akkor tényleg volt tejem (akkorsem sok)
A szoptatási tanácsadó pénzbe kerül? Házhoz jön,vagy hogy van? Egyátalán tuti van értelme? Bocs,hogy ilyeneket kérdezek,de első babás vagyok,és erről még nem is hallottam!
facebookon van szoptatos csoport, ott tuti tudnak segiteni, hogy ki van hozzad kozel (tanacsado),).
plusz itt is nezelodhetsz tanacsado utan:
www.lll.hu
www.ibclc.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!